PROMETNA NESREĆA

Ljubavna tragedija obilježila život zvijezde serije "Izgubljena čast"

izgubljena čast
Nova TV
03.01.2012.
u 15:07

Prije nekoliko godina u prometnoj nesreći Beren Saat izgubila je svog tadašnjeg dečka Efea. Nakon zajedničke večere Beren je otišla kući spavati, a brat njezina dečka probudio ju je s nesretnom viješću.

Sve gledatelje nove turske telenovele "Izgubljena čast" koju pratimo na Novoj TV zasigurno će oduševiti prelijepa Beren Saat u glavnoj ulozi tragične Fatmagul. Hrvatskim gledateljima ova je glumica poznata po ulozi Bihter u "Strastima Orijenta", no manje je poznato da je lijepa Beren, kao i njezin lik Fatmagul, doživjela veliku tragediju u svom životu.

Naime, prije nekoliko godina u prometnoj nesreći Beren Saat izgubila je svog tadašnjeg dečka Efea. Lijepa glumica medijima je kasnije otkrila detalje njegove pogibije. Nakon zajedničke večere Beren je otišla kući spavati, a brat njezina dečka probudio ju je s nesretnom viješću.

Glumica je nakon te tragične noći nekoliko mjeseci u žalosti ostala zatvorena u kući i nije izlazila među ljude. Također je priznala kako svaku svoju ulogu posvećuje svojoj pokojnoj ljubavi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije