Ginny&Georgia

Ljubavni jadi, tinejdžerski problemi i kriminalne aktivnosti: Nakon dvije godine stigle su nove epizode Netflixove hit serije

Foto: Promo
1/4
05.01.2023.
u 07:00

Nova sezona sadrži deset epizoda duljine 60 minuta, a producirala se u Torontu. Ulogu Ginny i dalje igra Antonia Gentry, a Georgia je Brianne Howey.

Skoro dvije godine, točnije 680 dana. Vremensko je ovo razdoblje koje su obožavatelji napete tinejdžerske serije Ginny & Georgia čekali novu sezonu. Naime, Netflix je prvu sezonu objavio 24. veljače 2021, izlazak druge potvrdio sredinom travnja 2021. godine,  a s emitiranjem počinje danas.

Ova Netflixova uspješnica prati život tinejdžerice Ginny i njezin odnos s njezinom majkom Georgijom. Petnaestogodišnja Ginny često je u svojim razmišljanjima i odlukama zrelija od svoje tridesetogodišnje majke što dovodi do razmirica u njihovu odnosu. Kroz napetu prvu sezonu Ginny je otkrila mnoge tajne koja joj je njezina majka skrivala, a zbog svega je u posljednjoj epizodi i odlučila pobjeći sa svojim polubratom Austinom. Upravo tu se sada nastavlja priča. Druga sezona pokazuje kako se mlada Ginny ipak vratila kući, a time i u školu gdje ju čeka suočavanje s prijateljicama i Marcusom u kojeg je zaljubljena. Naime, u posljednjoj epizode prošle sezone saznalo se za kemiju koja postoji između mlade Ginny i Marcusa koji je njezin susjed i brat njezine najbolje prijateljice, a njezino društvo taj odnos baš i nije podržalo. Jedan od razloga za to jest i ljubavni trokut u kojem se našla, a kojeg je s njima činio i njezin dečko Hunter.

Dodajmo i kako se Ginny od malena mnogo selila te bi kao nova učenica u razredu teško stjecala prijatelje, a biti prihvaćenom u društvo prvi put joj je pošlo za rukom tek sada. U novoj sezoni očekuje se i odgovor na pitanje što je bilo s Ginnynim očuhom te je li njezina majka ubojica. Georgia se bori i s financijskim problemima, a lukava samohrana majka krajem prve sezone izgubila je ideje i načine na koje bi to prekrila i nastavila dalje. Georgia je od svoje mladosti probleme naučila rješavati lažima, a sada se klupko počelo raspetljavati što ju je dovelo do mnogih neugodnosti.

Mnoštvo misterija i neočekivanih situacija te ljubavni jadi i tinejdžerski problemi, nova prijateljstva i kriminalne aktivnosti samo su neki od razloga zašto je ova serija toliko voljena i popularna. Tome u prilog ide i činjenica da je nakon izlaska prve sezone, na prvom mjestu po popularnosti bila čak 28 dana kada ju je pogledalo više od 52 milijuna kućanstava.

Seriju su mnogi nazivali i modernom verzijom voljenih Gilmorica zbog početka, no scenaristica Debra Fisher i kreatorica serije Saraha Lampert ubrzo su dodale dramu i probleme u radnju. Uz sve tu je i dio komedije između ozbiljnih trenutaka te na taj način serija sadrži za svakoga ponešto.

Što se tehničkih detalja i glumačke postave tiče, nova sezona sadrži deset epizoda duljine 60 minuta, a producirala se u Torontu. Ulogu Ginny i dalje igra Antonia Gentry, a Georgia je Brianne Howey. Ginnyna polubrata Austina igra Diesel La Torraca, a tu su i Felix Mallard kao Marcus i Sara Waisglass kao njegova sestra i Ginnyna prijateljica Max. Scott Porter ostaje u ulozi gradonačelnika i Georgina partnera, a Raymond Ablack kao barmen Joe koji je Georgiju upoznao kao tinejdžer. Od ponavljajućih uloga u novoj sezoni pojavljuje se i ona Huntera, koju igra Mason Temple.  Već u prvoj epizode nove sezone možemo gledati i Ginnyna oca Ziona, kojeg igra Nathan Mitchell, a novost je da se glumačko postavi priključio i Aaron Ashmore koji glumi Gila Timminsa, Georgina bivšeg supruga i oca Ginnyna polubrata Austina.

VIDEO Procurili novi detalji: Veza Ronalda i Georgine je predstava zbog visokih ugovora i lagodnog života

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije