život na vagi

Ljube pala s čamca pa se prisjetila da je jednom tako skoro poginula: 'Da jedan momak to nije vidio, ne bih danas bila tu'

Foto: RTL
1/13
30.10.2023.
u 22:30

Dajani je bilo drago što je to podijelila s njom, zaplakala i izbacila to iz sebe

Karlovački kraj poznat je i po raftingu, a u današnjem velikom izazovu održat će se napeta utrka čamaca. „Životna želja bila mi je ići na rafting tako da top, jedva čekam“, rekla je Dajana. Timovi su morali proći kroz ciljnu ravninu, odnosno, između crvene i plave bove. Utrku su vodili skiperi Damjana i Patrik, a nagrada je bila dva kilograma prednosti na vaganju! „Vrijedi se pomučiti i boriti do zadnje kapi znoja“, komentirao je Edo i otkrio da treneri idu s njima u čamce. 

U plavom timu bila je cura viška pa su vukle slamke, a najkraću je izvukla Marie koja se ionako boji vode. „Plavci su dobri u veslanju, često na treninzima radimo na ergometru i većina pokazuje zavidne vještine“, rekla je Mirna. Skiperi su navigirali, treneri bodrili timove, a Edo se nije mogao koncentrirati samo na svoje jer se vidio da se plavi tim odvojio. „Frustriralo me što su odmah napravili prednost“, komentirao je Goran, a Mirna je bila ponosna kako su plavci suvereno grabili do cilja. 

Crveni su se zabili u obalu, a Edo je komentirao kako su previše gledali gdje ne žele otići i upravo se to dogodilo. „Poslije otočića nismo ih više ni vidjeli ni čuli, u daljini je bio neki 'hop', ali sam znao da su daleko i da nema frke ako nastavimo istim tempom“, rekao je Martin. Plavci su stigli prvi, a Edo se osjećao kao da im je crveni tim prepustio pobjedu pa je poslije razgovarao s njima o tome. „Teško mi je reći da su mogli dati više kad sam vidio da su se trudili“, rekao je Edo i objasnio im kako plavci imaju veliku stratešku prednost s dva kilograma manje na vaganju. 

VEZANI ČLANCI

Ljube je razgovarala s Dajanom jer se uplašila kad je pala s čamca i nagutala se vode, što ju je vratilo u prošlost, kad je s 14 godina skočila u more, udarila glavom u kamen i ostala na dnu. „Da jedan momak to nije vidio, ne bih danas bila tu“, rekla je, a Dajani je bilo drago što je to podijelila s njom, zaplakala i izbacila to iz sebe. 

Nakon izazova uslijedio je dvoboj kapetana u tri discipline - snazi, izdržljivosti i znanju. „Nagrada je imunitet, koji možete iskoristiti sami ili ga predati nekome od članova vašeg tima“, rekla je Mirna, a Edo dodao da imunitet vrijedi samo u nadolazećem vaganju. Prvi zadatak bio je dovući saonice koje su bile pune utega od 60 kilograma do ciljne ravnine, što je Goran napravio za 17 sekundi 46 stotinki, a Martin za 16 sekundi! U kvizu znanja bio je bolji Goran, a na red je došla i igra ravnoteže - stajanje na panju s jednom nogom u zraku u čemu je uspješniji bio Goran. 

„Htio sam Goranu prepustiti nagradu jer sam znao da će završiti u dobrim rukama, odnosno, kod njegove žene“, priznao je Martin i dodao kako joj je želio osigurati barem još jedan tjedan da bude u kući. Očekivano, Goran je imunitet dodijelio svojoj supruzi, čemu se Martin i nadao. Dajana i Nina komentirale su kako im je sve bilo nekako čudno oko tog izazova te da su cijeli tjedan priželjkivali imunitet koji bi dali Dajani zbog njezinih hormonskih poremećaja. „A i nije baš da me vaga voli, uvijek dobro dođe imunitet“, dodala je Dajana. 

Uslijedio je trening prije vaganja, a kandidati su bili prilično umorni i iscrpljeni. A Mirnu je zanimalo i što se zapravo dogodilo s tim stajanjem na panju i zašto je namjerno predao nagradu crvenom timu. „Kakve su to sad kalkulacije?“ zanimalo je trenericu kojoj nije bilo jasno zašto je želio pomoći Ljube, a ne Dajani kojoj bi to dobro došlo, no Martin je vjerovao da će plavci biti bolji na vaganju. Trenericu je zanimalo i zašto se tim raspada i svako malo netko želi kući, a Martin je komentirao kako ne može nikoga zadržati ako želi napustiti show.

Mirna je primijetila da je Dajana razočarana Martinovom odlukom. „Nisam zadovoljna i moje je nezadovoljstvo vezano za tu njegovu odluku o popuštanju crvenom timu, bilo bi super da smo to zajednički raspravili. Ne da mi se ići kući“, rekla je. Crveni su bili bez motivacije, a Edo je komentirao da je to njihov kraj ako tako nastave. Silvija se rasplakala, potom Ljube, a za njima i Goran, što je jako pogodilo Edu. „Ne vidim da ćemo dobiti tu vagu i žao mi je zbog toga“, rekao je Goran i dodao da ne razumije kako on kao najstariji može napraviti više od Lea. Naposljetku su svi otišli šetati s Edom. 

Nakon što su se popeli do crkve Leo se pomolio i otvoreno rekao Edi kako se osjeća da ne može više. „Ubi me psiha“, priznao je i dodao: „Na kraju ću biti kriv što nisam dao više od sebe, a ne možeš! U nekim trenucima ne možeš“, rekao je uplakani Leo i otkrio kako se naviknuo biti kriv u životu. Edo mu je objašnjavao da je dosta toga da bude kriv za sve i da trenutno ima jedan od najboljih postotaka u timu. „Pomogao mi je razgovor s Edom i nadam se da će mi to ostati u glavi“, zaključio je Leonardo. 

Sutra slijedi vaganje - ne propustite pogledati novu epizodu 'Života na vagi' u 21.15 sati na RTL-u! 

VIDEO Umrla zvijezda Prijatelja: Matthew Perry preminuo u 54. godini života

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije