znate li tko je ovo?

Ljubila se s kolegicom u provokativnom spotu, a sada želi vratiti staru slavu, no mnogi je ne prepoznaju

Foto: Profimedia
1/7
04.07.2023.
u 22:00

Slava se Julia Volkovoj i Leni Katini dodatno povećala kada se počelo šuškati da su njih dvije zapravo lezbijski par. Kasnije se doznalo da je to jednostavno bio marketinški trik i lažna vijest.

Pjevačice Julia Volkova i Lena Katina prije desetak godina su pokorile svjetske top ljestvice hitom "All The Things She Said". Tada su se zvale  t.A.T.u,a izazvale su masovnu histeriju jer su se u spotu ljubile.
Slava im se dodatno povećala kada se počelo šuškati da su njih dvije zapravo lezbijski par. Kasnije se doznalo da je to jednostavno bio marketinški trik i lažna vijest.

- Naš producent Vanja rekao nam je da ćemo se ljubiti u spotu. Mislile smo da se šali, ali nije. Nismo se mogle prestati smijati! - rekla je Lena u jednom intervjuu.

Pjevačice iz Rusije su si provokativnim spotovima osigurale naslovnice svih medija, a na vrhuncu slave su snimile šest albuma.
Julia danas ima 38 godina. Postala je majka sina Samira i kćeri Viktorije. Podigla je mnogo prašine svojim izjavama protiv homoseksualaca kada je u jednoj emisiji 2014. izjavila kako bi osuđivala svog sina da je homoseksualac jer prema njezinom mišljenju muško mora biti muško. Sama je nekoliko puta rekla da je biseksualna i čak je bila u vezi sa ženom.

 

Prije nekoliko godina se oporavila od raka štitnjače koji je zbog liječničke pogreške naštetio njezinim glasnicama.

Lena isto tako ima 38 godina, a nakon što joj je završila glazbena karijera vratila se na studij psihologije.

 

U sretnom je braku s glazbenikom Sašom Kuzmanovičem, a rodila je i sina Aleksandra. Jedno vrijeme se pokušala baviti glazbom, no nikada nije postigla velik uspjeh kao kad je bila dio dvojca t.A.T.u.

 

Nedavno su ponovno počele razgovarati i nastupati zajedno. Julia je potpuno neprepoznatljiva i vidi se da se podvrgnula brojnim estetskim korekcijama, a Lena i dalje slično izgleda te još uvijek ima prepoznatljivu kosu crvene boje. 

VIDEO Šerbedžija otkrio zanimljiv nepoznat detalj o hollywoodskoj miljenici Charlize Theron

Komentara 3

EJ
ejStef
22:32 04.07.2023.

Ajme što napravi od sebe... Inače, zar nije dovoljno da moramo stalo pratiti scenu istočnih susjeda, sada moramo i Rusku?

Avatar Cera
Cera
06:17 05.07.2023.

Gledam na prvu nije mi se dopala, pogledao sam drugi puta opet isto. Treči put se ne usudim.

DZ
Dzasmin
06:22 05.07.2023.

Ne pratim rusku scenu, kao redakcija, ne zanima me, niti znam tko su ove dvije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije