Perverzne zabave sportaša

Ljubio Kate Hudson i Cameron Diaz, a dvaput tjedno spavao s dvije prostitutke

Alex Rodriguez
Foto: Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
1/4
14.03.2014.
u 20:05

Kratko vrijeme 2009. godine Kate Hudson i Alex Rodriguez bili su najslavniji holivudski par...

Kratko vrijeme 2009. godine Kate Hudson i Alex Rodriguez bili su najslavniji holivudski par. Iako su im svi predviđali svijetlu budućnost, veza je propala kroz par mjeseci. Iako su nastojali oko svega biti jako diskretni, sada, pet godina kasnije, izlazi knjiga o njihovoj burnoj romansi. Naime, Michael Gross napisao je knjigu 'House of Outrageous Fortune', u kojoj je razgovarao sa stanarima Rodriguezove zgrade. RadarOnline donio je sočne detalje.

Naime, Rodriguez je još uvijek bio u braku sa suprugom Cynthijom kada je preselio u stan kraj Central Parka. Iako se preselio iz obiteljskog doma, nije ga to spriječilo da i dalje flertuje. - Jednog dana stigla je njegova supruga te izjavila kako je ona gospođa Smith. Nismo znali tko je, stoga je nismo mogli pustiti. Nije nam bilo jasno zašto je lagala, no ubrzo smo shvatili. Kada je za desetak minuta stigao u zgradu, bio je u društvu kćeri Goldie Hawn, izjavili su domari zgrade. Nadodali su kako je Rodriguez bio prepotentan te ga nitko nije volio.

Možda je tako mislila i Kate, budući da je Rodrigueza ostavila vrlo brzo, a on je krenuo dalje i započeo vezu s Cameron Diaz. I ona je bila predraga za Rodrigueza. Prisjećaju se domari kako je Diaz često sama odlazila iz zgrade, zvavši si taksi. Gross piše i kako mu živahna Cameron nije bila dovoljna. - Dolazile su mu prostitutke cijelo vrijeme. Obično bi dolazile dvije, dvaput tjedno. Jednom su mu dvije prostitutke otišle, a nakon deset minuta Cameron je stigla u zgradu. Nije ga bilo briga, mislio je da je Bog, piše pisac. - Imao je i lude, ilegalne zabave. Na tjednoj bazi dolazili su dileri, a sve je bilo prepuno seksualnih igračaka, zaključuje Gross.

Foto: Instagram

>>Cameron Diaz i Alex Rodriguez ljubovali na meksičkim plažama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije