Pokrali pokojnicu

Lopovi upali u kuću A. Winehouse i uzeli 200.000 eura u haljinama

amy
Back to Black
01.11.2012.
u 11:24

- To je učinila bolesna osoba. Mislim, nitko normalan ne bi ukrao odjeću pokojnice znajući da ti predmetu imaju sentimentalnu vrijednost. Očajni smo - kazao je 60-godišnji Mitch Winehouse, otac pjevačice The Sun-u.

Obitelj pokojne pjevačice Amy Winehouse ostala je bez vrijednog spomena na voljenu kći, sestru, tetu... Drski provalnici upali su u njezinu bivšu kuću u sjevernom Londonu  te iz nje otuđili glazbeničinu odjeću čija je ukupna vrijednost procijenjena na oko dvjesto tisuća eura.

Među ukradenim sadržajem iz ormara pokojnice bila je i vjenčanica koju je Amy nosila 2006. na vjenčanju s Blakeom Fielderom Civilom.

- To je učinila bolesna osoba. Mislim, nitko normalan ne bi ukrao odjeću pokojnice znajući da ti predmetu imaju sentimentalnu vrijednost. Očajni smo - kazao je 60-godišnji Mitch Winehouse, otac pjevačice The Sun-u. 

Odjeća su, otkrio je, željeli prodati na aukciji, a dobit od prodanog kanili su preusmjeriti u Amynu fondaciju za pomoć mladima ovisnima o alkoholu i drogama.

- Tu smo  kuću prodali, a ovih smo dana trebali iznijeti sve iz nje. Lopovi su za to morali znati pa su sepožurili i kroz jedan maleni prozor ušli su unutra i pokrali nas. Siguran sam da ih je bilo više od jednoga jer su odjeću morali skidati s vješalica i dodavati je nekome u vrtu. Možda su još nešto iznijeli, ali to još nismo utvrdili. taj ćemo posao prepustiti policiji... - kazao je Winehouse.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije