na instagramu

Lucija Lugomer pokazala guzu u badiću pa poručila: 'Lagano se počinjem smijati samoj sebi'

Foto: Instagram screenshot
1/13
26.08.2021.
u 12:18

Naime, vidi se da se boja puno bolje primila na gornjem dijelu tijela nego na nogama.

Plus-size model Lucija Lugomer (28) na svojem je Instagram profilu podijelila fotku na kojoj je pokazala kako je potamnila na suncu. Naime, vidi se da se boja puno bolje primila na gornjem dijelu tijela nego na nogama.  

"Jeste li vi jedne od onih koji neravnomjerno tamne tokom ljeta kao i ja ili ste srećkovićke? Otkrijte mi tajnu jednakog tamnjenja po cijelome tijelu jer se lagano počinjem smijati samoj sebi - kao da gledam dva tijela u ogledalu, noge u odnosu na gornji dio tijela" napisala je Lugomer uz fotografiju u bijelom jednodjelnom badiću. 

Foto: Instagram

Fotka je skupila preko dvije tisuće lajkova i gomilu komentara, a mnoge žene požalile su se da imaju sličan problem. 

"U zadnje vrijeme držim noge na suncu, a gornji dio tijela u hladu. Mažem gornji dio s jačim faktorom, a noge s manjim faktorom. Tako ja radim", stoji u jednom od komentara  koji joj je napisala pratiteljica. 

Inače, Lucija je podijelila nedavno i fotografiju na kojoj je pozirala u kratkim sportskim hlačama i majici, a na fotografiji je napisala svoje mjere. U opisu je istaknula da je saznala da joj je broj četiri sretan broj, referirajući se na to da sve njezine veličine počinju tim brojem. "Da, djevojko, da! Na ovom profilu slavimo plus-size", dodala je te istaknula hešteg 'normaliziramo normalna tijela'. 

VIDEO Severina i Igor Kojić su se sporazumno rastali

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:07 28.08.2021.

LOL sa 28 imati tonu nije pohvalno

DU
Deleted user
12:32 26.08.2021.

"plus size " bi na hrvatskom bilo " krupnija građa " . To nije uvredljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije