Novi dokaz

M. Jackson prestao disati prije dolaska hitne pomoći?

Michael Jackson
REUTERS
24.02.2010.
u 16:39

Na audiovrpci koja je procurila u javnost bolničar govori da M. Jackson uopće ne diše. Ako se dokaže autentičnost vrpce, ona može poslužiti kao dokaz protiv dr. Conrada Murraya.

Snimka razgovora medicinskog tehničara koji je oživljavao Michaela Jacksona na putu od njegove kuće do bolnice u Los Angelesu procurila je u javnost.

– Pacijent je Michael Jackson, pop pjevač. Nema puls i ne diše. Oživljavali smo ga, no neuspješno. Učinili smo sve što smo mogli. U bolnicu stižemo za pet minuta. U svakom slučaju, ne izgleda dobro – govori glas na vrpci. U bolnici nisu htjeli potvrditi da je riječ o nekom od njihovih bolničara. Vrpca bi mogla biti presudna u suđenju protiv Jacksonova osobnog liječnika Conrada Murraya koji je optužen za ubojstvo iz nehaja. Naime, ako se dokaže autentičnost snimke, Murray će biti u problemima jer je tvrdio kako je kralj popa bio živ u trenutku kad je hitna pomoć došla po njega te da je imao puls.

Komentara 3

JM
ja-ma
20:17 24.02.2010.

@bazzaretta nisi skužio/la.Doktor jest nazvao hitnu i rekao da se radi o 50 godina staroj osobi itd...,no ovdje se radi o razgovoru tehničara sa bazom u bolnici kada su već išli sa Jacksonom u kolima prema njima.

BA
bazzaretta
17:31 24.02.2010.

Osoba koja je nazvala 911 NIKAD nije rekla ime, nego samo da se radi o osobi od 50 godina. No to vi \"novinari\" vec ionako znate, zar ne?

OB
-obrisani-
00:25 27.02.2010.

http://www.youtube.com/watch?v=MKl56BIFYbQ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije