Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Edukativna igra

M. Maras i A. Stupar djecu dovele na druženje s hokejašima

medveščak (1)
Foto: press
1/6
28.01.2013.
u 11:05

Hokejaši Medveščaka odradili su mali trening s klincima i ukazali im na to koliko je za njihovo odrastanje važan doručak.

Hokejaši Medveščaka ovaj vikend su se družili sa svojim malim obožavateljima. Kroz igru i mali trening hokejaši su djeci objasnili kako je u njihovu odrastanju važan doručak. O ulozi pravilne prehrane i bavljenja tjelesnom aktivnošću pričale su i televizijske voditeljice Mirna Maras i Antonija Jurkin Stupar te proslavljeni hrvatski plivač Gordan Kožulj.

– Uvijek me vesele druženja s djecom jer njihova znatiželja za učenjem i napredovanjem iz nas starijih uvijek izvlači ono najbolje. Vjerujem da su danas imali priliku naučiti koliko je važno imati hranjiv doručak svako jutro, a isto tako pokazali su da se vrlo dobro snalaze na ledu i klizaljkama. Ovakva druženja za njih su sigurno velika motivacija da budu još bolji, ali jednako tako i odlična promocija hokeja, ali i sportova na ledu – rekao je trener Medveščaka Marty Raymond.

Komentara 1

SE
sestrićna
11:54 28.01.2013.

a ko su ovi likovi što se guraju u prve redove ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije