Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABILA SE U ZID

M. Vrbos imala prometnu: Da bih zaboravila, jedem ribu i pijem

Martina Vrbos (1)
Filip Brala/Pixsell
26.02.2013.
u 21:23

U teškoj prometnoj nesreći Vrbos je ozlijedila glavu, kralježnicu i prsni koš. Kad je automobil udario u zid, bila je u šoku, nije mogla govoriti ni pomaknuti se. Hitna pomoć nju i njenog suvozača prevezla je u bolnicu.

Vraćala sam se s pijanistom iz Beograda. Cijelim putem jako je padao snijeg. Kad smo se približili ulazu u Zagreb, pokraj nas je projurio automobil i nabacio nam puno snijega na staklo, krov i kotače. Izgubila sam kontrolu nad automobilom i sletjeli smo s ceste, rekla je Martina Vrbos (28) za srbijanski Svet.

Nakon što je izgubila kontrolu nad vozilom, ono se počelo okretati i udarilo je o betonsku ogradu. U teškoj prometnoj nesreći Vrbos je ozlijedila glavu, kralježnicu i prsni koš. Kad je automobil udario u zid, bila je u šoku, nije mogla govoriti ni pomaknuti se. Hitna pomoć nju i njenog suvozača prevezla je u bolnicu. Martinu su ubrzo pustili iz bolnice i sad je već u Crnoj Gori gdje se odmara.

– Živa sam i zdrava. Dobro se osjećam. Jedem ribu, pijem, nastojim zaboraviti što se dogodilo. Ja sam vam žena zmaj, mačka s devet života – rekla je Vrbos za Index.

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Becarina
Becarina
21:51 26.02.2013.

ZABILA SE U ZID---------PLAVUSA ,a sto drugo ocekivati??

DU
Deleted user
21:54 26.02.2013.

Moj stric Joža pal je s bicikla i zgulil si nos, sad jede suhe kobase i trusi gembače da zaboravi šok !

ZD
zdravko.dren
21:38 26.02.2013.

Poštovana Ivana Habijan, kad već prepisuješ onda ili prepisuj dosljedno ili sve prevedi sa srbskog na hrvatski, ako je prometna a ne saobraćajna kako si prevela onda je i kralježnica a ne kičma !!! Daj jesi li ti imala taj predmet u školi ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije