izazvala pomutnju

'Ma vidi kako je zločesta!' Obožavatelji osim polugole glumice primijetili i nešto čudno s rukom Megan Fox

Foto: profimedia
1/9
26.05.2021.
u 22:00

Ipak, osvojene nagrade pale su u drugi plan zbog slika koje su obišle svijet.

Američka glumica i model Megan Fox (35) pojavila se na crvenom tepihu dodjela nagrada Billboard Music Awards sa svojim dečkom i pjevačem Machine Gun Kellyjem (31). 

Svojom su pojavom izazvali pravu pomutnju. Iako ne toliko zbog izgleda, a i to su primijetili fanovi glumice koja se pojavila polugola s crvnom Thierry Mugler haljinom koja je više otkrivala nego pokrivala. Naime, Fox je pred svima dečka samo zgrabila za međunožje. 

Njezin partner na tim je dodjelama kući ponio dvije nagrade, za najboljeg rock izvođača i najbolji rock album. Bio je još nominiran i u kategoriji najbolja rock pjesma, no tu nije osvojio. Kelly je jezik obojio u crno kako bi se uskladio s modnom kombinacijom svoje djevojke. 

Ipak, osvojene nagrade pale su u drugi plan zbog slika koje su obišle svijet.

Foto: profimedia

"Ma vidi kako je zločesta", komentirali su pratitelji fotografije. 

Par je svoju ljubav obznanio prije godinu dana, a Gun Kelly je nedavno priznao da su "čudan par" kada je otkrio zašto nosi ogrlicu s privjeskom u kojem je kapljica krvi njegove djevojke.

Naime, na početku njihove veze glumica je odlazila iz grada zbog snimanja filma, a Kelly nije imao putovnicu. Meghan mu je tada ostavila svoj DNA kao sjećanje na nju, što on čuva i danas. 

VIDEO>> Oliver Mlakar o Večernjakovoj ruži: Ružu za Životno djelo neću nikada zaboraviti, to je moj vrhunac

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:55 27.05.2021.

Machine gun Kelly? Nitko se ne zove tako. Kako se tip zove ustvari? Čime se bavi osim što je našao tko će mu drogu platiti?

Avatar Tombstone
Tombstone
23:40 26.05.2021.

Hoce li sad i ova biti nazvana seksistom? Koliko li je "ljudi" padalo u nesvjest od uzasa kad je netko izjavio da je nekad davno predsjednik Trump izjavio da neka zena ima lijepu pozadinu? Sto ce tek sada biti? Feministkinke ce od uzasa raditi samoubojstva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije