drastične mjere

Madonna na turneju povela svojih pet dvojnica i jednu kćerinu

madonna
Pixsell
15.06.2012.
u 15:45

Zidovi sobe moraju biti obloženi određenim materijalom, u sobi mora biti puno blijedorozih ruža i ljiljana, a stabljike na svakom cvijetu moraju biti odrezane na točno 15 cm

Perfekcionistica Madonna nikada ništa ne prepušta slučaju pa je tako osigurala da apsolutno sve na njenoj aktualnoj turneji MDNA prođe savršeno. Stoga je sa sobom povela čak dvjesto članova osoblja, među kojima je 30 osobnih čuvara, kuhar, majstor za akupunkturu, trener joge i čistač odjeće.

Kraljica popa također na svakom koncertu u sklopu turneje koja je počela u svibnju, a završava u prosincu traži da u backstageu ima 20 međunarodnih telefonskih linija te da se poslužuju samo veganske grickalice.

Vrlo je zahtjevna i kada je riječ o garderobi. Zidovi sobe moraju biti obloženi određenim materijalom, u sobi mora biti puno blijedorozih ruža i ljiljana, a stabljike na svakom cvijetu moraju biti odrezane na točno 15 centimetara. Kako bi se osjećala kao kod kuće, s pjevačicom putuje i njezin namještaj kojim zamijeni namještaj u svakoj sobi u kojoj spava.

Glazbenu ikonu na turneji prati i njenih pet dvojnica kao mjera sigurnosti, a jednu djevojku zaposlila je i kao dvojnicu svoje 15-godišnje kćeri Lourdes.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
08:28 18.06.2012.

Ode pamet kada se valjaš u blatu. Nekada je bila zadovoljna ako dobije koji dolar za obnažene fotografije, a danas možeš misliti nedaj bože da je stabljika 15,1 cm ili 14,9 cm. prolupala starica i dvojnice bolje izgledaju od nje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije