Doživjela slom

Madonna odustala od skrbništa nad sinom

Pop singer Madonna attends the opening of her fitness club 'Hard Candy Fitness' in Berlin, Germany, 17 October 2013. Photo: Joerg Carstensen/dpa/DPA/PIXSELL
JOERG CARSTENSEN/dpa/DPA/PIXSELL
07.03.2016.
u 09:00

Na koncertu u Novom Zelandu pjevačica se tijekom nastupa rasplakala

Emocionalni slom doživjela je Madonna na koncertu u Aucklandu. Prije izvedbe pjesme “La Vie en Rose” suznih očiju i drhtavog glasa je rekla: – Ne postoji jača ljubav od majčine prema svom sinu – i dodala da pjesmu posvećuje sinu Roccu.

Njeni prijatelji su otkrili da je Madonna odustala od pravne bitke s bivšim suprugom Guyem Ritchiejem za skrbništvo nad Roccom i pomirila se s tim da će njen sin živjeti u Londonu s tatom. 

>> Nakon više od 20 godina Madonna i Sean Penn obnovili svoju ljubav?

Ključne riječi

Komentara 2

U1
ursus_1212
09:45 07.03.2016.

A zašto mali ne bi bio s ocem ? Trenutno je njen život nestabilan, bez adrese, koncerti.. sve što djetetu ne treba. Ako joj to nije jasno..

LI
liliZG
12:10 07.03.2016.

Najveća ljubav koju majka može pružiti svom djetetu da ga pusti, ...a u ovom slučaju, nije da klinac ide nepoznatom čovjeku, ide ocu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije