TUŽNA POSVETA

Madonna se oprostila od brata beskućnika: 'Naučio si me razmišljati izvan okvira'

Madonna is seen in London
Foto: KGC-81/172/STAR MAX/IPx
1/7
28.02.2023.
u 17:10

Zahvalivši Anthonyju na ulozi koju je odigrao u njezinu životu, pjevačica je napisala: "Hvala ti što si me oduševio kao mladu djevojku i upoznao me s Charliejem Parkerom, Milesom Davisom, budizmom, taoizmom, Charlesom Bukowskim, Richardom Brautiganom , Jackom Kerouacom i ekspanzivnim razmišljanjem izvan okvira. Posijao si mnogo važnog sjemena."

Pjevačica Madonna (64) je na društvenim mrežama odala počast svom najstarijem bratu Anthonyju Cicconeu koji je umro prošlog tjedna u 67. godini života. 

Pop zvijezda podijelila je crno-bijelu sliku na kojoj sjedi za stolom sa svom braćom i sestrama tijekom večernjeg izlaska, a koju je snimio fotograf Bruce Weber 1986. godine.

Bio je to vrhunac njezine karijere sa svih pet singlova s njezina trećeg studijskog albuma True Blue - "Live to Tell", "Papa Don't Preach", "True Blue", "Open Your Heart" i "La Isla Bonita" - svi su postali broj jedan u Americi ili Velikoj Britaniji.

Zahvalivši Anthonyju na ulozi koju je odigrao u njezinu životu, pjevačica je napisala: "Hvala ti što si me oduševio kao mladu djevojku i upoznao me s Charliejem Parkerom, Milesom Davidom, budizmom, taoizmom, Charlesom Bukowskim, Richardom Brautiganom , Jackom Kerouacom i ekspanzivnim razmišljanjem izvan okvira. Posijao si mnogo važnog sjemena."

Foto: Instagram

Madonna i Anthony odrasli su sa svojom braćom i sestrama - Martinom, Paulom, Melanie, Christopherom, Jennifer i Mariom  u Michiganu. Godine 1978. Madonna je otišla kako bi nastavila plesnu karijeru u New Yorku. Kao najstariji dječak u obitelji dobio je ime po ocu, dok je Madonna kao najstarija djevojčica dobila ime po majci.

Anthony je ostao u Michiganu, postao je beskućnik i odao se alkoholu. Godinama je spavao ispod mosta u Michiganu, a Madonnina obitelj je 2017. godine izjavila da će pružiti ruku pomoći Anthonyju. Dogodilo se to nakon što je Anthony godinama javno govorio kako mu je obitelj okrenula leđa. 

- Moja mi je obitelj okrenula leđa kad mi je bilo teško. Mislite da nisam milijun puta odgovorio na ovo pitanje – zašto je moja sestra milijunašica, a ja sam beskućnik na ulici? Nikad ne reci nikad. Ovo se situacija može dogoditi bilo kome - izjavio je jednom prilikom Anthony koji je na ulici završio nakon što je izgubio posao u vinariji svog oca.

Od tada je s vrećom za spavanje spavao ispod mosta u Michiganu gdje se sprijateljio s drugim beskućnikAnthony je ponavljao kako ne želi pomoć od svoje bogate sestre i naglasio je kako ne želi ni publicitet. Hranio se u pučkoj kuhinji, a novac je zarađivao skupljanjem plastičnih boca i limenki.  Madonna je znala za njegove probleme i više puta mu je ponudila pomoć i platila mu je i odlazak na rehabilitaciju, a otac mu je također ponudio da se vrati na posao ako ode na odvikavanje od alkohola, a njihovu pomoć Anthony je ovako komentirao:

- Čini se da moja obitelj misli da je rehabilitacija neka vrsta čarobnog lijeka za životne bolesti.

VIDEO Fanovi ipak ne vole Let 3? Na službenoj aplikaciji su među tri najgore pjesme

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Hrvatski_frustriranko1
Hrvatski_frustriranko1
21:01 28.02.2023.

ganjanje karijere, slava, lova, brat beskućnik umro nesretan, ona unakazila se botoksom jer želi ostat vječno mlada, to nam propagiraju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije