Izrazila sućut obitelji

Maja Sever o Bandiću: Ne jednom sam mu pošteno i zapaprila. Nije ostajao dužan

Foto: pixsell
1/8
28.02.2021.
u 10:52

Novinarka HRT je prije više 20 godina počela pratiti Bandićevu karijeru i nije tajna da su tijekom godina imali sukoba, a Maja je na Facebooku napisala: Uglavnom, na kraju ove naše priče moram priznati da i dalje mislim da ovakav politički talent dugo nije viđen na ovim prostorima. Iskrena sućut obitelji i prijateljima.

HRT-ova dugogodišnja novinarka Maja Sever na svom Facebook profilu izrazila je sućut obitelji Milana Bandića i prisjetila se njegovih početaka kao gradonačelnika te dinamike njihovog odnosa. 

- Prvi put sam ga upoznala prije više od 20 godina dok je bio u Praškoj, u SDP-u. Brzo sam ga počela živcirati. I on mene. Svega je tu bilo. Napadanja, prozivanja, prosvjedovanja, svađa što javnih, što tajnih. U onim rijetkim trenucima kada bi mi došao u goste u Hrvatsku uživo uglavnom me preveslao i nisam uspjela pitati ili istjerati na čistac što sam htjela. Na terenu je već bilo bolje. Znali smo vikati jedan na drugog, prozivati... Voljela sam umišljati da ga užasno nerviramo s magnolijom. Ne jednom sam mu pošteno i zapaprila. Nije ostajao dužan. Rado se sjećam onog javljanja iz Resnika kada je u studiju vikao da izmišljam i da sam manipulatorica. Ili kad je Aci par puta rekao da zna... - napisala je Sever. Prisjetila se i kako je zadnja njezina objava o Bandiću na Facebooku bila vezana za kupovinu automobila.

- Zadnje što sam napisala o njemu jest neki dan komentar na tekst o kupovini automobila i komentaru da je bolestan: "Iskreno mi je žao ako je bolestan, no to zaista nema veze s ovim. Neka se on izvuče i bude dobro i zdravo i borba u političkom ringu."  I to sam zaista već dugo ponavljala. Iako svi znamo da već dugo nije onaj Milan Bandić.  Uglavnom, na kraju ove naše priče moram priznati da i dalje mislim da ovakav politički talent dugo nije viđen na ovim prostorima. Iskrena sućut obitelji i prijateljima. - napisala e novinarka Maja Sever.

Podsjetimo gradonačelnika Zagreba Milan Bandić preminuo je u 66 godini. Pozlilo mu je u subotu nešto iza 23.30 sati te je ubrzo nakon u Bužanovu ulicu, u kojoj stanuje, stigla hitna pomoć. U stanu su mu pokušali pužiti liječničku pomoć i reanimirali ga  45 minuta, a potom ga prevezli u bolnicu Sveti Duh. 

Ključne riječi

Komentara 15

JG
jozagulikoza.guli
11:19 28.02.2021.

"Maja Sever o Bandiću: Ne jednom sam mu pošteno i zapaprila." Komarac o slonici: i ja sam ju imao.

OP
optrt
11:25 28.02.2021.

Pokri se ušima i ne sramoti se

AN
ante555
12:58 28.02.2021.

Maja partizanka, lazljivica ljigava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije