u meksiku

Maja Šuput objavila da su sletili, javila joj se domaća glumica: 'Vi kao rosa, a ja bih izgledala kao Bloomova trenirka'

Foto: Instagram/ majasuput
1/17
09.02.2022.
u 20:10

"Bloom je super uspješno riješio svoje prvo prekooceansko putovanje", napisala je pjevačica uz objavu na kojoj je cijela njezina obitelj u avionu u bijelim trenirkama.

Pjevačica Maja Šuput (42) otputovala ja na godišnji odmor u Meksiko. Maja je prije nekoliko dana objavila fotografiju s aerodroma u Zagrebu te pokazala da putuje sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom. Nakon toga uslijedila je i fotografija slijetanja u Meksiko nakon prekooceanskog leta.

Maja je na svojem Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima je njezin sin u avionu te jedna na kojoj su i ona i suprug. Obitelj se na let uputila u bijeloj širokoj udobnoj odjeći. "Bloom je super uspješno riješio svoje prvo prekooceansko putovanje", napisala je pjevačica uz objavu koju možete pogledati OVDJE.

U komentarima su se javile glumica Nataša Janjić Medančić, pjevačica Nina Badrić, voditeljica Nevena Rendeli Vejzović koja je također nedavno odmarala u Meksiku. "Vi kao rosa. A ja bih izgledala kao Bloomova trenirka", napisala je Janjić Medančić. Badrić im je kratko poručila da su kao med. "Kralj mali, to mi je bio najteži let u životu", opisala je Rendeli Vejzović. 

Pratitelji su pisali mnoge komplimente za Blooma. "On je beba za poželjeti. Kakav putoholičar!", "Lutak preslatki", "Medeno", pisali su. Neki su za pjevačicu imali i malo drugačiji zahtjev. "Majo usvoji me", napisala je jedna osoba. 

Inače, Maja je prije odlaska na odmor imala pretrpan raspored, a sada će s obitelji uživati u toplijim krajevima. Poznata po istančanom modnom ukusu, pjevačica se pohvalila kako i maleni Bloom iako još nije napunio dvije godine putuje s dva kofera. Šuput inače ističe kako bi voljela da joj sin od tate naslijedi i dobar modni ukus, a maleni je na pravom je putu da postane modna ikona.

-Najviše bih voljela da naslijedi radoholičarstvo koje imamo i muž i ja. Oboje volimo raditi i stvarati, to nam je najveće zadovoljstvo i mislim da ne bi mogao pokupiti gen da bude neradnik. Voljela bih da bude svjetski putnik i foodie i da uživa u hrani kao što i mi uživamo i da bude društveno stvorenje jer ja volim druženje s ljudima. Možda će zvučati smiješno, ali voljela bih da bude baš poput nas- rekla nam je Maja nedugo nakon što je u ožujku prošle godine rodila sina.

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike

 

Komentara 1

BE
berija
21:47 09.02.2022.

Da se moj profesionalni život sadrži praćenje objava Maje Šuput, ubio bih se na posebno okrutan način.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije