na HRT-u

Barbara Kolar i Duško Ćurlić vodit će 'Zvijezde pjevaju' i u desetoj sezoni

Zvijezde pjevaju
Foto: Dario Njavro/PIXSELL
1/7
09.02.2022.
u 10:16

Nova sezona počinje na HRT-u 19. ožujka, a pred mikrofonom će se naći brojna poznata imena iz javnog života.

Uskoro na HRT-u kreće s emitiranjem nova, deseta sezona showa 'Zvijezde pjevaju'. Svoj glazbeni talent gledateljima bi, kako se može čuti u medijskim krugovima, među ostalima trebali pokazati i redatelj Mario Kovač, voditeljica Maja Ciglenečki, glumica Iva Jerković te radijska voditeljica Edita Lucić Jelić. Kao jedan od parova spominju se i Slavonci – glumica Areta Ćurković i frontmen grupe Fluentes Goran Bošković, koji je ranije u showu bio mentor Elli Dvornik, ali i jedan muški par Mario Lipovšek Battifiaca i Robert Ferlin.

U mentorskim ulogama trebale bi se naći i Lara Antić-Prskalo, Gina Damjanović, Ivana Kindl te Lu Jakelić, a hoće li biti još iznenađenja kada su u pitanju natjecatelji i njihovi mentori, doznat ćemo vrlo brzo. U desetoj sezoni showa i žiri će biti u nešto izmijenjenom sastavu. Danijeli Martinović, Jurici Pađenu i Marku Tolji u novoj sezoni u ulozi sutkinje pridružuje se i splitska diva Zorica Kondža. Kroz emisiju će gledatelje ponovno voditi Barbara Kolar i Duško Ćurlić. Nova sezona počinje na HRT-u 19. ožujka. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije