Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Maja Šuput otvorila sezonu kupanja i poručila: 'Ljeto je počelo'

Foto: instagram
1/21
07.04.2024.
u 15:30

Maja je objavila fotografiju sa sinčićem Bloomom kako uživaju u bazenu prelijepog resorta u Rapcu u Istri.

Pjevačica Maja Šuput često posjećuje daleke egzotične destinacije, a o tome svoje pratitelje obavještava na društvenim mrežama. No, ovoga se puta odlučila za odmor u Hrvatskoj. Naime, Maja je objavila fotografiju sa sinčićem Bloomom kako uživaju u bazenu prelijepog resorta u Rapcu u Istri.  - Ljeto je počelo. 06.04. savršen dan u tijeku... - napisala je pjevačica u opisu objave koju možete pogledati OVDJE.  Isto tako, Maja je objavila i Blooma kako uživa u hotelu s prekrasnim pogledom na more. "Resort po njegovom guštu", napisala je Maja na Instagram priči. 

Podsjetimo, Bloom je u ožujku proslavio treći rođendan, a proslava je trajala tjedan dana. Maja ni u jednom trenutku nije propustila dokumentirati proslavu te objaviti sve na Instagramu.  Nakon luksuznog putovanja u Dubai, Šuput, Bloom i Nenad vratili su se u Zagreb, a najnovije fotografije prikazuju kadrove iz jedne dječje igraonice. 

- Dočekati goste za svoj treći ročkas velika je stvar. Dok ne pristignu treba se pobrinuti oko svakog detalja. Hvala ekipi na savršenom uređenju, mislili ste na svaku sitnicu i veliko hvala na torti koja je ostavila sve bez daha. A sad dolazi ekipa - zahvalila se pjevačica na besprijekorno obavljenoj organizaciji rođendana dok se na slikama može primijetiti maštovito uređen interijer ispunjen balonima raznih oblika i personalizirana torta u obliku dječjeg automobila. Sve to oduševljeno prati njezin sinčić s osmijehom razvučenim od uha do uha.

- "Sve najbolje Bloom. Sve ti je divno i krasno, al' ti si i dalje najljepši. Lijepo se provedi.", "Sretan mu i veseo rođendan. Vrijeme je da dobije i seku.", "Sve je super! Sretan rođendan Bloom!", "Woow koja torta", "Party za ponovit", "Neka je Bloomov rođendan najsretniji" - nižu se srdačni komentari razdraganih fanova. Objavu je komentirao i Majin stilist Marko Grubnić, tako što je ostavio emotikon u obliku srca.

VIDEO Dalibor Matanić obrisao profil na Facebooku

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije