Svestrana

Maja Šuput se pohvalila internacionalnom suradnjom: E sad dio u kojem ja skačem od sreće

Zagreb: Maja Šuput sa sinom promovirala dječju kozmetiku
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/10
21.10.2022.
u 15:40

Glazbenica i poduzetnica objavila je na Instagramu svoj novi poslovni uspjeh i ubrzo su joj stigle čestitke od Nine Badrić, Ive Majoli, Marka Grubnića...

Svestrana Maja Šuput pohvalila se novim uspjehom svog brenda i otkrila je svojim obožavateljima kakvu je o internacionalnu suradnju ostvarila.

- Svi ste čuli za američku kompaniju Fisher Price. Nema doma koji nema bar jednu njihovu igračku. Danas vam predstavljam VELIKU SEKU SVEZNALICU. Ova velika plišana igračka potiče djecu na kretanje, a aktivna igra pomaže u razvoju osnovnih motoričkih vještina vašeg djeteta dok vježba slušanje i praćenje uputa. Sadrži više od 90 pjesmica, zvukova i izraza. Podučava abecedu, brojanje, boje, zvukove životinja, pozdrave i više. E sad dio u kojem ja skačem od sreće.... Prvi put na svijetu jednoj sveznalici glas je dala poznata osoba i to baš u Hrvatskoj! Da da, glas seki sveznalici dala sam upravo ja i time je Majushka ušla u svoju prvu internacionalnu suradnju - pohvalila se pjevačica na Instagramu. Ubrzo su joj počele pristizati i čestitke poznatih prijatelja od Nine Badrić, Ive Majoli, Marka Grubnića, Sonje Kovač...Maja je nedavno sudjelovala na konferenciji Poduzetnički mindset, a za IN Magazin je tada otkrila kako stiže uskladiti sve poslovne i obiteljske obaveze. 

- Jako malo spavanja! To je jako loš recept, ali istinit! Kako bi sve stigla moram negdje odrezati san da bi mogla sve odraditi i imam jako puno suradnika. Suradnika u smislu da se jedan brine o haljini, jedan o šminki, jedan me vozi, jako puno ljudi je uključeno, recimo da se radi o par timova. Tim za muziku, tim za poduzetništvo, nemam tim za majčinstvo, tu smo samo ja i muž - izjavila je Maja. 

VIDEO Poznatom dr.Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije