prvi put u povijesti

Maja Šuput zamolila sve u studiju da zaplješću Franki Batelić, razlog je doista fenomenalan

Foto: Instagram
1/5
25.04.2022.
u 07:51

Franka Batelić u emisiji se pojavila u crnom kombinezonu i 3D korzetu koji je specijalno dizajniran samo za nju i to prvi put u Hrvatskoj, a svoju je futurističku modnu kombinaciju začinila i 3D nakitom kojim je upotpunila stajling. Za svoje je izdanje dobila samo pohvale.

U sedmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" tema je bila vremeplov, kandidati su gledatelje proveli kroz povijest, a u budućnost ih je odvela članica žirija Franka Batelić i to svojom odjevnom kombinacijom koja je mnogima zapela za oko. Pohvalila ju je čak i voditeljica Maja Šuput koja je sve okupljene zamolila da zaplješću Franki zbog kreacije koju je odjenula.

Naime, Batelić se u emisiji pojavila u crnom kombinezonu i 3D korzetu koji je specijalno dizajniran samo za nju i to po prvi put u Hrvatskoj, a svoju je futurističku modnu kombinaciju začinila i 3D nakitom kojim je upotpunila stajling. Franka je svojim pratiteljima na Instagramu otkrila i tko je došao na ideju za ovakav stajling i kako je tekao sam proces izrade. 

– Posebno me veseli što u večerašnjoj epizodi Plesa sa zvijezdama nosim “FUTURE F” korzet i kombinezon napravljen od #sustainable materijala koji predstavljaju budućnost u modi! ✨ #FutureF prvi je 3D printani odjevni predmet u Hrvatskoj! Tko bi drugi došao na ovu ideju nego moja Jadranka Tudor Bevanda, a sve je teklo u 4 faze: 1. 3D scan mog tijela 2. dizajn korzeta i programsko modeliranje 3. printanje korzeta na 3D printeru by @filament3dcro 4. dizajn kombinezona (@kriedesign) izrađenog od poliestera nastalog recikliranjem plastičnih boca. I tu nije kraj, nosim i 3D printani NAKIT! – pohvalila se sinoć Franka koja je za svoje izdanje dobila samo pohvale i to ne samo od Maje Šuput već i od mnogobrojnih pratitelja na društvenim mrežama. 

VIDEO Haris Džinović zapjevao na Severininom rođendanu u klubu Mint 

Komentara 3

RO
romobil
11:12 25.04.2022.

Sretne li zemlje s ovakvim vijestima....

Avatar southman
southman
09:38 25.04.2022.

Sad je 3 D puta dosadnija.

RO
RogaBabaroga
09:36 25.04.2022.

i dalje naporna do bolaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije