'prijateljice mogu imati uspješnu suradnju'

Mamićeva snaha gasi brend nakon dvije godine: 'Pogodila nas je političko-ekonomska situacija'

Foto: Instagram screenshot
1/9
31.05.2022.
u 14:56

Snaha Zdravka Mamića, Tia Mamić i njezina suradnica, visažistica Lada Mitrašinović objavile su na službenom Instagram profilu brenda ''Bela Glow'' kako obustavljaju proizvodnju kozmetičkih proizvoda .

Snaha Zdravka Mamića, Tia Mamić i njezina suradnica, visažistica Lada Mitrašinović objavile su na službenom Instagram profilu brenda ''Bela Glow'' kako obustavljaju proizvodnju kozmetičkih proizvoda .

-Dragi naši, želimo vas obavijestiti da smo nakon ove ljetne sezone (ili do isteka zaliha), primorane obustaviti proizvodnju naših Bela Glow proizvoda zbog političko-ekonomske situacije koja je pogodila cijeli svijet pa tako i nas- započele su objavu, pa nastavile:

-Nažalost, na takvu smo se odluku odlučile zbog nemogućnosti nabave kvalitetnih sastojaka i povećanja cijena sirovina koje koristimo u našoj proizvodnji. Iako smo pokušavale pronaći kvalitetnu zamjenu za određene sirovine, to nije bilo moguće. Htjele smo zadržati našu kvalitetu od početka, no zbog trenutnih okolnosti, to ne bi bilo lako. I prijateljice mogu imati uspješnu suradnju- zaključile su na kraju.

Podsjetimo, Tia i Lada brend su pokrenule 2020. godine, a glazbenica i poduzetnica Lana Jurčević tada je napisala: ''Svi odjednom pokreću kozmetičke brendove, od poštara do knjigovotkinje i svi od reda imaju shimmer oil, shimmer sprej i svi od reda se zovu ili beach ili glow. Ovo je postalo bolje od dezinficijensa. Ajme kako će nam ekonomija procvjetati. Jupiiii'', rekla je tada Lana, a pratitelji su uzvratili kako samo kvaliteta opstaje i da se to sve češće događa i u drugim industrijama.

- Dragi naši prijatelji, klijenti, suradnici. S obzirom na mnogobrojne priče u medijima, shvatili smo kako smo namjerno ili nenamjerno prozvane u nekim kontekstima s kojima stvarno ne želimo imati veze. Zahvalne smo što i Hrvatska može biti zemlja u kojoj se ostvaruju snovi jer smo upravo u Hrvatskoj i sa našim ljudima i mi ostvarile naše snove- odgovorila je tada Tia.

VIDEO Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Markovinac
15:12 31.05.2022.

Divota je gledati kako sponzoruse izvlace lovu naivcima kroz projekte koji nemaju nikakve sanse za uspijeh.Netko ih dobro usmjerava.Na isti nacin politicari izvlace lovu iz drzavnog proracuna i nije ih briga dali je projekat ekonomski isplativ.Svaka im cast.Dok ima ovaca bit ce i vune za sisanje

ZA
zagabria8
17:51 31.05.2022.

Uaustavila nas je kriza i pomanjkanje znanja o poslovanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije