atraktivna slovenka

Manekenka koju povezuju s našim nogometašem otkrila koje je ime dala kćeri

Kaja Vidmar
Foto: Instagram
1/6
03.06.2022.
u 16:30

Kaja Vidmar na Instagramu je objavila novu fotografiju, a u opisu je otkrila kako je kćeri dala ime te sve oduševila.

Slovenska manekenka i dizajnerica Kaja Vidmar koju se već neko vrijeme povezuje s nogometašem Šimom Vrsaljkom na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju svoje djevojčice te otkrila njezino ime. Kaja je oduševila fotografijom na kojoj su obje odjevene u identične karirane žute haljinice te su pozirala nedaleko Ljubljane.

Uz fotografiju je Vidmar značajno napisala 'Viktorija' i dodala emotikon žutog srca te tako otkrila koje je ime dala svojoj kćeri. Ispod objave nizale su se čestitke i komentari pratitelja.

Atraktivna Kaja na Uskrs je otkrila da je rodila svoje prvo dijete. S malenom je do sada objavila nekoliko fotografija, a bebi je svaki put sakrila lice.

Inače, o vezi Vrsaljka i atraktivne Slovenke počelo se pisati krajem veljače kad je Kaja bila u visokom stupnju trudnoće. Nagađanja su potaknuli i detalji fotografija koje su Šime i Kaja objavljivali na društvenim mrežama.

- On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu – napisala je Kaja pored fotografije na kojoj se vidi njezina sjena i sjena muškarca, ali njegov identitet nije otkrila.

VIDEO Započelo slavlje u Engleskoj: Kraljica je na tronu već 70 godina!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije