Masterchef

Manuel će prije novog izazova u kuhinju ušetati sa štakom Damir: 'Manuel, hodaš kao Snoop Dogg'

Foto: Nova TV
1/4
24.10.2023.
u 16:20

Odlazak u Aziju bit će skriven ispod tri zvona. Prvo zvono predstavljat će daleku Kinu, drugo Japan, a treće, koje će otvoriti Damir, sadržavat će namirnice specifične za Tajland

Žiri će u novoj epizodi MasterChefa iznenaditi kandidate odabirom odjeće koja će prezentirati azijsku kuhinju, a namirnicu će zahvaljujući pobjedi u prošlom izazovu, birati Dominik. „Savjetovao sam našeg mladog kolegu tigrića da izabere sebi ono što njemu odgovara i trebao bi svakako kuhati. Ne bi smio ići gore na galeriju“, reći će Josip. Međutim, Dominik neće ni dobiti na izbor ne kuhati.

Odlazak u Aziju bit će skriven ispod tri zvona. Prvo zvono predstavljat će daleku Kinu, drugo Japan, a treće, koje će otvoriti Damir, sadržavat će namirnice specifične za Tajland. Ovoga puta, kandidatima će se posebno gledati izgled tanjura i prezentacija jela žiriju. Kuhat će i ozlijeđeni Manuel, a dok bude nosio jelo na kušanje, Damir će se našaliti da mu zbog štapa s kojim hoda liči na poznatog repera: „Manuel, hodaš kao Snoop Dogg“. No, Manuel će otkriti da je ozljedu zadobio tako što je pao dok se utrkivao s nekoliko drugih kandidata. Koje će od ponuđenih zvona odabrati Dominik te tko će pobijediti u ovom izazovu, a tko će se iz njega direktno uputiti u stres-test, doznat ćemo večeras.

Podsjetimo, u jučer prikazanoj epizodi četiri različita kontinenta bila su inspiracija za top 15 kandidata MasterChefa u pripremi jela. Novi izazov gastro putovanja, ovoga puta najuspješnije je odradio Dominik. „Uspio sam, pokazao sam žiriju da sam se iščupao iz prošlog ciklusa“, rekao je, a žiri je upravo njegov tanjur od tri prozvana proglasio najboljim. Zbog toga će u sljedećem zadatku Dominik imati određene pogodnosti, ali i odgovornosti.

„Rastem i kulinarski i osobno i zapravo mi je pala sjekira u med što sam ušao u MasterChef“, zaključio je ovaj mladi natjecatelj. Osim njega, žiri je ocijenio da su ovaj izazov veoma uspješno odradile i Mateja i Lara. Kad je Dominik donio svoje jelo, Damir mu je kazao: „Tvoje druženje s Asmirom je napravilo jednu dobru stvar, a to je da si definitivno poboljšao okuse“. Ostali članovi žirija dodali su da su ovoga puta u njegovom jelu ukusi prevladali tehniku. „Drago mi je što nisam koristio sifon“, zaključio je Dominik.

VIDEO Ella Dvornik na sudu: Bivši muž je tuži zbog kuće u Balama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije