Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Manuela nije bila oduševljena razgovorom: 'Tihomir ne čuje druge jer previše sluša sebe'

Foto: RTL
1/8
22.02.2023.
u 08:32

Manuela i Tihomir dan jučerašnji su dan proveli na golfu, a nakon njegove odsutnosti zadnjih nekoliko dana, odnos im ide nabolje

Tihomir i Manuela neko su vrijeme bili pred zidom. Svađe su ih dovele do toga da je jedan od njih hitno želio izaći, no to se ipak nije dogodilo. Neko su vrijeme bili i razdvojeni, a to je, čini se, bilo na obostrano zadovoljstvo. Sada kada su ponovno zajedno, sjeli su i popričali o turbulentnim događanjima u njihovom odnosu. - Jako brzo iskomuniciramo, ne ljutimo se, gledamo gdje je nastao problem - rekao je Tihomir Manueli njihove dobre strane.

- Nisi komplicirana osoba, i ako se naljutiš, to kod tebe kratko traje. To je divna osobina - dodao je i potom krenuo s kritikom.

- Kad želiš nešto reći, misliš da si u pravu, imaš potrebu to reći i zaboraviš slušati. A inače, to je naša najveća prednost, što slušamo jedan drugog - rekao je.

Manuela ima pak svoje mišljenje.

- Mislim da Tihomir ponekad ne sluša. Ne čuje jer previše sluša sebe. Sebe više, a mene manje - rekla je kroz smijeh, a on se s time nije složio.

- Ne smatram da je tako, ali nisam tip koji ignorira ako mi netko kaže da nešto ne valja - zaključio je.

Podsjetimo, Manuela i Tihomir dan jučerašnji su dan proveli na golfu, a nakon njegove odsutnosti zadnjih nekoliko dana, odnos im ide nabolje. Odlučili su se kladiti – ako Tihomir izgubi, morat će obrijati bradu jer Manuela ne voli muškarce s bradom, a ako Manuela izgubi, morat će do kraja eksperimenta hodati njemu s desne strane. Manuela je uspjela odnijeti pobjedu u golfu, što znači da se Tihomir morati obrijati.

Tihomiru je bilo jako drago što on i Manuela jako brzo iskomuniciraju svoje probleme i što Manuela nije komplicirana osoba. S druge strane Manuela nije bila tako oduševljena.

VIDEO Podatak koji će zaprepastiti fanove Leta 3: Mama ŠČ nije na Billboardovoj listi najslušanijih u Hrvatskoj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije