ples sa zvijezdama

Marco Cuccurin razbolio se tik pred polufinale showa: 'Dobio sam dvije infuzije'

Marco Cuccurin
Foto: Nova TV
1/15
14.05.2023.
u 16:35

Influencer Marco Cuccurin koji pleše u paru s Paulom Tonković razbolio se tik prije polufinala, a mladi influencer zabrinjavao je svoje pratitelje objavama o svom zdravstvenom stanju. Iz dana u dan činilo se kako će se Marco teško oporaviti za polufinalnu emisiju ''Plesa sa zvijezdama'', a sada je otkrio kako se osjeća.

Večeras je na rasporedu polufinale showa 'Ples sa zvijezdama', a jedan od kandidata na svojim je društvenim mrežama zabrinuo obožavatelje svojim objavama. Naime, influencer Marco Cuccurin koji pleše u paru s Paulom Tonković razbolio se tik prije polufinala, a mladi influencer zabrinjavao je svoje pratitelje objavama o svom zdravstvenom stanju. Iz dana u dan činilo se kako će se Marco teško oporaviti za polufinalnu emisiju ''Plesa sa zvijezdama'', a sada je otkrio kako se osjeća. 

- Puno sam bolje, pogotovo gledajući tri dana ranije kad sam bio doslovno koma. Sad se oporavljam, dižem na noge, dobio sam dvije infuzije i trebam još koji trening da mi se vrati snaga do kraja - rekao je Marco za Dnevnik.hr.

S obzirom na to da je ležao bolestan, on i njegova partnerica morali su preskočiti neke treninge.

- Preskočili smo dva dana treninga jer fizički nisam mogao, morao sam poslušati svoje tijelo i odmoriti. Ali krenuli smo s treninzima, vježbamo ujutro i popodne nakon veće pauze i tako planiramo nadoknaditi ova dva dana koja nismo radili. Želimo izvježbati isto, ako ne i više od prijašnjih emisija, ne želimo nikoga razočarati i želimo pokazati naš trud i rad – rekao je.

- Znali smo koliko je važno da dođem k sebi, bila je sa mnom kad mi je bilo užasno slabo, odvela me kući, kupila lijekove, hranu, a sljedeći dan me ponovno posjetila kod kuće i stvarno ispala pravi prijatelj! - rekao je, a na svojim Instagram profilima pokazali su i da je Marco Pauli na probu za malu ispriku donio ružu.

Marco je na društvenim mrežama podijelio i kako mu je baka pripremila finu domaću juhicu kao bi čim prije ozdravio.

Inače, večeras je na rasporedu polufinalna emisija, a u za mjesto u finalu koje je na rasporedu iduće nedjelje bore se: Maja Drobnjaković i Marko Mrkić, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Marco Cuccurin i Paula Tonković te Frano Ridjan i Gabriela Pilić.

Prvi ples u ovotjednoj emisiji bit će 'ples iskupljenja' koji će kandidatima omogućiti da isprave greške koje su napravili u dosadašnjim izvedbama i pojave se na plesnom podiju spremniji no ikad. Da bi se što bolje iskupili na probama su im se pridružili članovi žirija i uputili im vrijedne savjete. Pored toga parovi su pripremili po još jednu koreografiju.

Treći ples donosi polufinalistima plesnu lutriju. Naime, natjecatelji će nasumičnim odabirom izvući jedan ples za koji će dobiti svega minutu i pol da se obuku, 30 sekundi da ga koreografiraju te 35 sekundi da ga što bolje izvedu. Plesna lutrija pokazat će koji se plesni par najbolje snalazi utrci s vremenom, a čija će improvizacija najviše oduševiti tek ćemo vidjeti.

VIDEO Prlja i Mrle o dojmovima nakon finala

Komentara 3

MO
moroder12
18:31 14.05.2023.

Ovoga pošaljite na Eurosong slijedeće godine, prvi garant

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
06:47 15.05.2023.

Jel mu Cigi instalirao svoju infuziju? Unaprijed hvala na odgovoru.

NI
Nimebriga
19:12 14.05.2023.

Dobio infuziju.Kakvu i gdje🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije