Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
matej pašalić

Marijana Batinić i njen samozatajni suprug imaju razloga za slavlje: Voditeljica mu je posvetila dirljivu objavu

Foto: Instagram
1/12
03.07.2024.
u 08:23

Matej je napunio 40 godina, a tim povodom voditeljica mu je posvetila dirljivu objavu. Marijana i samozatajni Matej rijetko se odvajaju jedno od drugog, a Batinić je to pokazala i brojnim zajedničkim fotkama i sretnim trenutcima koje je snimila.

Voditeljica Marijana Batinić i njen suprug Matej Pašalić imaju razloga za slavlje. Naime, Matej je napunio 40 godina, a tim povodom voditeljica mu je posvetila dirljivu objavu. Marijana i samozatajni Matej rijetko se odvajaju jedno od drugog, a Batinić je to pokazala i brojnim zajedničkim fotkama i sretnim trenutcima koje je snimila. 

 

"Ako nešto ne voli to je kad se priča o njemu. Ne voli se eksponirat, ne voli pompu, čak ni euforiju. Jer nakon euforije, kaže, neminovan je pad energije. Teško se otvara, rijetko o sebi progovara, još rjeđe se žali, baš nikad ne plače. Iritantno je razborit, nemoguće tvrdoglav, a upornost mu je najveća mana i vrlina. Ne voli norme i mrzi kad se nešto radi - reda radi", započela je objavu voditeljica.

Dodala je da misli da bi njihov život bio puno teži i ružniji da njega nema. "Naš stožer za vrijeme korone, psihijatar za vrijeme potresa, muž i tata uvijek. Ne znam što sutra nosi, ali danas stvarno mislim da bi naš život bio puno teži i ružniji s manje smijeha, zabave i ruganja da nema njega."

VEZANI ČLANCI:

Napisala je kako je Matej zvijezda vodilja njihovog života. "Ali ja ovo ne pišem reda radi, nego zato što je zaslužio barem nakratko izaći iz sjene i biti zvijezda mog Instagrama. Jer on je zvijezda vodilja mog i našeg života. Živi kao poduzetnik, u duši umjetnik… Moj Baćo" dirljive su riječi kojima je Marijana završila ovu objavu. 

Velika fotogalerija s proslave rođendana Večernjeg lista: Brojni poznati uživali su na spektakularnom partyju

1/119

Marijana nam je ranije otkrila zašto se na fotografijama čini da su ona i suprug često modno usklađeni.  - Istina, često nam se dogodi da smo slično odjeveni, ali nikad, baš nikad nismo se dogovorili. Znamo na izlasku iz kuće shvatiti da smo oboje u crnome ili da smo u džinsu od glave do pete i slično. Što se tiče njegove odjeće i stila odijevanja, nikad ne idem s njim u šoping, kod njega to traje jako kratko i usput, a ne obazire se ni na moje komentare i sugestije. On ima neki svoj đir - rekla je. 

VIDEO Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije