Voli promjene

Marijana iz showa 'Ljubav je na selu' promijenila imidž, sada je nećete prepoznati

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/8
08.06.2020.
u 19:41

Bila je crnka, pa brineta i sada se bivša natjecateljica RTL-ovog showa odlučila za novu boju kose.

Bivša natjecateljica showa "Ljubav je na selu" Marijana Črlenec posljednjih nekoliko mjeseci često mijenja svoj izgled, točnije boju kose. Kada se prvi put pojavila u showu bila je crnka, a onda smo je u internacionalnoj sezoni ovog showa gledali kao brinetu i sada je Marijana postala plavuša.

Na svjetlije nijanse odlučila se jer joj je crna boja dosadila i rekla je tada za RTL da je ta boja pojede.  U internacionalnoj sezoni boravila je kod Jacka Vukoje, a u zadnjoj sezoni u kojoj je sudjelovala bila je kod Hakije Špage. No, u showu nije uspjela pronaći ljubav svog života, ali pohvalila se kako je srodnu dušu pronašla nakon showa. Rekla je tada kako joj je Igor vrato vjeru u ljude i ljubav i bila je sretna što konačno ima oslonac u životu.

Ljubav je na selu
1/10

U najavi je bilo i vjenčanje ali na kraju je Marijana objavila kako njezin zaručnik Igor ipak nije prava osoba za nju.

- Postoji više razloga, navest ću samo nekoliko jer zog tuđe privatnosti ne želim otkrivati neke stvari. Najbitniji razlozi su: ne volim posesivnost i opsesivnost, ne volim biti zagušena. Imam 30 godina i dovoljno sam prošla tragedija u svom životu, tako da sam naučila kako se na vrijeme maknuti i od partnera i od prijatelja kada nešto ne valja - ispričala je nedavno za RTL ova bivša natjecateljica showa "Ljubav je na selu. Smatra da je prekid bila dobra odluka i njezina djeca su joj i dalje na prvom mjestu i najvažniji su joj na svijetu.

Foto: Daniel Pavlić

 

Komentara 3

DU
Deleted user
19:58 08.06.2020.

Da li je mozak promijenila?

ZB
Zoki-Bijela
19:59 08.06.2020.

Kao lopov u ponoc..

Avatar rondo
rondo
19:50 08.06.2020.

Da makne kosu s lica prepoznali bi je po prištavom licu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije