Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena

Marijana Mikulić ima novu frizuru: Već imam ideju za još luđu frizuru

marijana mikulic
Foto: Dalibor Urukalovic/Pixell
1/3
04.09.2018.
u 08:25

Muž je super i njemu je sve OK, kao da svaki put ima novu ženu pa je zadovoljan – kroz smijeh otkriva glumica.

Glumica Marijana Mikulić svojom novom frizurom oduševila je pratitelje na Instagramu. Plavu boju i undercut s dvije zvijezde pohvalili su baš svi.

– Prošlo ljeto imala sam undercut, samo je bio nešto malo jednostavniji i mogao se kamuflirati, a kako sada ne radim, imala sam priliku napraviti nešto neobičnije – govori Marijana i dodaje:

– Imam novu ideju i ovoga puta neće biti zvijezde, već sam našla nešto apstraktno što želim staviti.

Osim fanova, i njezini najdraži imali su samo riječi hvale za novu frizuru koja se posebno svidjela njezinu suprugu Josipu.

 

 

– Muž je super i njemu je sve OK, kao da svaki put ima novu ženu pa je zadovoljan – kroz smijeh otkriva glumica čiji su sinovi Ivan i Andrija bili malo kritičniji.

– Kada sam se prije ljeta ošišala na puno kraće, bila sam im kao dečko, a ne mama, pa sam sada ponovno vratila bob – objašnjava 36-godišnjakinja koja tjedne broji do rođenja trećeg sina.

– Što se tiče trudnoće, sve je super – zaključuje Marijana.

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look

Komentara 2

MA
maxxxx
08:48 04.09.2018.

"Marijana Mikulić ima novu frizuru" , ako ovo nije top vijest za naslovnicu jednih renomiranih novina, onda ne znam što je! Od ovog nema niže.

PU
Pulchrum
19:26 04.09.2018.

Marijana je prilično prizemna glumica, koja čuva svoj brak i obitelj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije