Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čista ljubav

Marijana Mikulić: Moja policajka zezne baš svaki zadatak

Foto: Nova TV
1/5
30.05.2018.
u 08:26

Atraktivna glumica uživala je u epizodnoj ulozi policajke u ‘Čistoj ljubavi’, a sad kreće na rodiljski dopust jer na svijet uskoro stiže sinčić Jakov

Dok pojedina lica, poput onog pjevačice i spisateljice Nives Celzijus, više nećemo gledati u seriji Nove TV “Čista ljubav”, radnju će ubuduće zanimljivijom činiti neki novi likovi.

Jedan od njih je i atraktivna policajka, epizodna uloga koju će od 4. lipnja igrati Marijana Mikulić.

– Igram policajku koja uspije zeznuti svaki zadatak koji dobije. Nije baš previše sposobna. Bilo mi je zanimljivo gostovati u seriji. Za nešto više nisam imala vremena jer sam cijelu sezonu radila u kazalištu Trešnja. Ovo je bilo kratko i slatko – kaže nam uspješna glumica i kroz smijeh dodaje da joj za ovu ulogu nisu trebale nikakve pripreme.

– Pogotovo jer sam s većinom ljudi sa serije do sada ne znam koliko puta radila. Osobito s Jankom Popovićem Volarićem s kojim sam dosta snimala pa je automatski sve lakše. A i kako je mala uloga, nije mi trebala posebna priprema – istaknula je Marijana koja nakon dva sina, Ivana i Andrije, sa suprugom Josipom čeka i trećeg dečka. U petom je mjesecu trudnoće i osjeća se odlično, a uskoro odlazi i na rodiljski dopust.

– U Trešnji do kraja sezone više nema mojih predstava pa sezonu završavam najnormalnije i od ljeta sam na rodiljskom dopustu – objasnila je kazališna i televizijska zvijezda koja će trećem djetetu nadjenuti ime Jakov. 

1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije