život na dvije adrese

Marijana Mikulić o izazovnoj godini: 'Sve nama važno smo uspjeli. Još sitno brojimo i muž se vraća doma'

Foto: Instagram
1/14
20.08.2024.
u 10:22

Proteklih godinu dana kao žena moreplovca. Kad ode - nikad doći, kad dođe - proleti sve začas. Ljeto izdrobljeno na sto komada, odlazaka, dolazaka. Ali evo, sve nama važno smo uspjeli - poručila je glumica uz fotke iz Međugorja.

Glumica Marijana Mikulić često je aktivna na društvenim mrežama, a tamo dijeli brojne obiteljske, ali i poslovne uspjehe. Tako smo mogli pratiti njezinu avanturu adaptacije kuće, a potom je i otkrila da je njezin suprug Josip, inače predavač na jednom zagrebačkom fakultetu, dobio stipendiju te da će godinu dana živjeti u Njemačkoj, točnije u Berlinu. Ona je tako provela godinu dana sama s trojicom sinova, dok ih je suprug povremeno posjećivao i to je bilo vrlo izazovno razdoblje za obitelj Mikulić. No, Marijama je sada otkrila da se to razdoblje uskoro bliži kraju. 

- Proteklih godinu dana kao žena moreplovca. Kad ode - nikad doći, kad dođe - proleti sve začas. Ljeto izdrobljeno na sto komada, odlazaka, dolazaka. Ali evo, sve nama važno smo uspjeli. Tako i nezaobilazni posjet našoj Majčici. Još sitno brojimoooo i  moreplovac se vraća za stalno doma - napisala je uz fotografije sa suprugom nastale u Međugorju. 

Podsjetimo, Marijana je prije Međugorja bila na odmoru. Glumica nije specificirala gdje se točno u Hrvatskoj nalazi, ali nekoliko je dana objavljivala fotke na kojima se vidjelo da uživa na plaži. Nedavno je podijelila fotke na kojima se nalazi u plićaku, a objasnila je i zašto joj je ovaj odmor važan. 

- Mentalno zdravlje mame djeteta s teškoćama važno je barem jednako kao i terapije djeteta. Jer ako majka nije dobro, ne može djetetu pružiti sve što mu je potrebno. A teškoće melju, melju zdravlje majke, melju brak, melju odnos s drugom djecom u obitelji... Zato sam beskrajno zahvalna na ovih par dana. Par dana u kojima sam mobitel uzela svega par puta. Par dana mira, čitanja, kupanja i razgovaranja s našom djecom.. I mir mir mir. Beskrajno zahvalna - napisala je Mikulić tada.

Dodajmo i da je često tijekom godine dijelila fotografije i doživljaje trenutaka kada je njezin suprug bio u Zagrebu, a prije nego ej otišao brojni su bili zabrinuti kako će glumica sve sama stizati. 

1/14

 - Dobro je ljudi. Nije to kao nekad kad su muževi išli, a žene ostale same brinuti o svemu po godinu dana. Nisam sama, imam ljude i sa sobom doma i u blizini. On će dolaziti, mi ćemo ići k njemu. Nisam zabrinuta ja, pa nemojte biti ni vi. Ali svakako hvala na hrpetini poruka koje sam dobila, i podrške i brige, puno mi znači - napisala je Mikulić uz fotku iz dizala na kojoj ona i suprug poziraju nasmiješeni.  

I nakon što se  saznalo da će Josip imati ovu priliku za napredak u istraživanu, Marijana mu je na društvenim mrežama uputila posebnu čestitku.

- Danas je saznao da je dobio Alexander von Humboldt stipendiju. Godinama se želio prijaviti ali nikada nije bilo pravo vrijeme za ići vani. I evo, prijavio se, i DOBIO!! Nakon toga je ištemao pod u potkrovlju. I svu šutu iznio van. Ja mislim da samo u Hrvatskoj humboltovci ovako žive. I zato sam sretna da si dobio tu j*** stipendiju. Ovdje si ionako osvojio sve što je moguće (bez stranačke pripadnosti) osvojiti. Ako ne znate, zguglajte koliko Hrvata ikada je dobilo ovu stipendiju!! Čestitam ti mužinjo!! Berlin volimo te i veselimo ti se - napisala je tada glumica na Instagramu.

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu

Ključne riječi

Komentara 1

DE
Decibel
15:03 20.08.2024.

Zlato moje.... pa koga to zanima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije