DNK test obavljen

Mario Balotelli otac četveromjesečne Pije?

Mario Balotelli
Eamonn and James Clarke/Press Association/PIXSELL
24.04.2013.
u 13:29

Raffaella Fico navodno je uspjela dokazati da je govorila istinu kada je tvrdila da je otac njezine kćeri temperamentni nogometaš.

Talijanski mediji dokopali su se DNK-testa koji dokazuje da je Mario Balotelli otac četveromjesečne Pije koju je dobio s bivšom djevojkom Raffaellom Fico. Budući da djevojčica i njezin tata jako sliče, rezultat testa Talijani su pretpostavili.

Osim toga, nadaju se da će Balotelli odsad sudjelovati u odgoju djevojčice te početi ispunjavati očinske obveze. Svoju djevojčicu Balotelli još nije vidio, iako je Raffaella Fico više puta putem medija apelirala na nogometaša da upozna svoju kćer. U međuvremenu je našao novu ljubav u plavokosoj Fanny Negueshom.

– Pročitala sam da je unajmio privatni zrakoplov zbog nove ljubavi. Pa u Napulju postoji još jedna ljubav njegova života koja ga čeka i ima četiri mjeseca – izjavila je Fico. Nakon javnog prozivanja rasne manekenke, nogometaš je izjavio kako se zaista nada da je djevojčica njegova kći te nema namjeru pobjeći od svojih obveza.

– Zar mislite da bih je ostavio bez oca pogotovo zbog priče o mojem odrastanju? Nisam grozna osoba. Ponekad sam nevjerojatno naivan. Tražim poštovanje u situaciji koja nije tako jednostavna kao što izgleda. Tu se radi o složenim pravnim pitanjima – izjavio je svojedobno Balotelli o toj temi za Vanity Fair.

>> Balotelli tuži Fico, razbjesnila ga izjavom da je loš otac kćeri

>>Mario Balotelli postao otac, njegova bivša djevojka rodila kćer

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije