Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zahvalio se osoblju

Mario Petreković otkrio da je s tek rođenom kćerkom morao na hitnu: 'Sinoć smo završili u istoj bolnici'

Foto: Facebook
1/11
11.04.2022.
u 17:32

Podijelio je i fotografiju na kojoj pozira u društvu medicinskih sestara

Naš poznati voditelj i komičar Mario Petreković i njegova partnerica Aleksandra Kramberger po drugi su put krajem ožujka postali roditelji, a kćerkici su dali ime Una.

Komičar je sada otkrio kako je zbog Une ponovno morao ići u bolnicu

"Nakon što nam je prof. Košec iz Vinogradske pomogla da nam Una dođe, sinoć smo završili u istoj bolnici na hitnoj. Sada je sve u redu, ali imam potrebu javno se zahvaliti sestri Mariji i doktoru Kataviću, skup s ostalom braćom i sestrama s hitnog odjela pedijatrije na stručnosti i preljubaznosti te ostalim ljudskim vrlinama koje nam danonoćno pružaju", napisao je Mario uz fotografiju.

Podijelio je i fotku na kojoj pozira u društvu medicinskih sestara, no nije otkrio zbog čega su s djevojčicom morali otići na hitnu.

Podsjetimo, ponosni tata u kolovozu 2020. godine podijelio je s pratiteljima i kada je na svijet stigla malena Marla Petreković Kramberger. 

Mario i lijepa Aleksandra iz Murske Sobote prvi su se put u javnosti zajedno pojavili početkom 2018. godine na premijeri filma  "Comics Sans", a da su u vezi otkrili su nježni dodiri koje su razmjenjivali. Aleksandra je stomatologinja i velika je zaljubljenica u adrenalinske sportove.

VIDEO>> Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije