ostavio je dušu na podiju

Nakon ozljede oglasila se Filipova partnerica Paula: 'Otplesali smo bez da sam primijetila da se nešto dogodilo'

Foto: Instagram
1/10
11.04.2022.
u 14:59

Mladi glumac Filip Vidović (31) tijekom nastupa u showu 'Ples sa zvijezdama' ozlijedio je nogu te otišao na pregled. Filipu je velika podrška bila njegova zaručnica Nataša Pavičević koja je s njim otišla u bolnicu na pregled, a njegova partnerica Paula Jeričević sada se oglasila na društvenim mrežama.

Mladi glumac Filip Vidović (31) tijekom nastupa u showu 'Ples sa zvijezdama' ozlijedio je nogu te otišao na pregled. Filipu je velika podrška bila njegova zaručnica Nataša Pavičević koja je s njim otišla u bolnicu na pregled, a njegova partnerica Paula Jeričević sada se oglasila na društvenim mrežama.

- Nije me bilo čitavu večer s vama jer sam bila u mislima isključivo sa Fićom. Možda je ovo samo show na van, ali za mene je ovo puno više. Otplesali smo čitav jive bez da sam primijetila da se nešto desilo jer je Fićo odradio točku do kraja bez da je utjecao na izvedbu. Otplesao je do kraja, preskočio me i skočio na nogu zbog koje je čitavu večer proveo na hitnoj. Ovo nije patetika, ovo je veliki shutout za mog malog, a velikog zmaja, mog najdražeg partnera ikada, plesača koji ostavi dušu na plesnom podiju. Divim ti se, zakon si i jedva čekam da ovo prođe i da sve zaboravimo- napisala je Paula uz njihovu zajedničku fotografiju.

Inače, Filip i Paula sinoć su plesali jive i imali energični nastup zbog čega se glumac ozlijedio. No, to nitko tijekom nastupa nije primijetio.

Filipova djevojka Nataša Pavičević na svojem je Instagram profilu objavila video iz bolnice gdje je čekala s glumcem da mu stave gips. "Ples sa zvijezdama afterparty na traumi“, napisala je uz objavu te pokazala kako Filipova noga izgleda.

Za svoj su nastup dobili 32 boda, a komentari u bili podijeljeni. Neki su smatrali da su odlični, dok su drugi rekli da ih žele vidjeti u još boljem izdanju. 

- Ti zapravo imaš tako dobar svoj stil performerski, ono što neki plesači godinama grade, i zato u stvari tako visoko držiš ljestvicu. Nemoj to nikad izgubiti jer to je zaista posebno - istaknuo je koreograf i plesač Igor Barberić nakon njihovog nastupa.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

Komentara 1

DU
Deleted user
15:37 11.04.2022.

Plesačica bi trebala popraviti svoj govorni jezik. Ovo para uši: "Otplesali smo bez da sam primijetila da se nešto desilo".. Posvema nezgrapno. "Bez da sam " ?? Tako se govori u njemačkom jeziku (ohne dass) . Drugi put : "a da nisam ".I ništa se nije desilo no dogodilo. Ili zbilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije