Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže prinova

Mario Petreković prošetao centrom grada sa suprugom, pažnju privukao njezin poveći trudnički trbuh

Zagreb: Mario Petreković u društvu supruge i psa prošetao špicom
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/6
06.03.2022.
u 11:40

Glumac i komičar Mario Petreković (49) i njegova supruga, stomatologinja Aleksandra Krambeger prošetali su Cvjetnim trgom u Zagrebu u zimskim kombinacijama.

Glumac i komičar Mario Petreković (49) i njegova supruga, stomatologinja Aleksandra Kramberger prošetali su Cvjetnim trgom u Zagrebu u zimskim kombinacijama. 

U šetnji im se pridružio i njihov pas, a iako su prošetali u toplim izdanjima, do izražaja je došao Aleksandrin poveći trudnički trbuh. Stomatologinja i komičar uskoro će dobiti drugo dijete, a sretnu vijest skrivali do siječnja kada su skupa došli na komemoraciju za Akija Rahimovskog u Maloj dvorani Lisinski.

05.03.2022., Zagreb - Spicom je danas prosetao i glumac Mario Petrekovic u drustvu supruge i psa. Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
Foto: PIXSELL/Ilustracija

Naime, tijekom komemoracije mnogi su mogli primijetiti trudnički trbuščić zgodne stomatologinje koji je dodatno naglasila crna pripijena haljina. 

Koliko uživa u očinskoj ulozi Mario je otkrio svojedobno i u intervjuu za Večernji list. - Mogu slobodno reći da sam s očinstvom postao bogat čovjek. Promijenilo je prioritete i fokus je na razvoju i posvećenosti djetetu i obitelji u svim segmentima, mislim, ništa novoga što niste i od drugih očeva i roditelja do sad niste čuli. Ako me je promijenilo, to je samo na bolje, definitivno - istaknuo je Petreković. Njegova kći Marla na svijet je stigla u kolovozu 2020. godine, a prije nego li su zasnovali obitelj Mario i Aleksandra u vezi su bili dvije godine. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije