Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O ljubavi i braku

Marko Grubnić iskreno: Borit ću se cijelim svojim bićem da postanem otac

Foto: Instagram Asos
1/6
02.07.2019.
u 15:14

Modni stilist otkrio je kako se zbog ljubavi odselio u drugu državi i kako je s tom osobom pisao lijepu ljubavnu priču koja je nažalost došla do kraja.

Stilist i natjecatelj zadnje sezone "Plesa sa zvijezdama" Marko Grubnić godinama je u svojim intervjuima vješto izbjegavao temu ljubavi.

Ali u intervju za novi broj Miss7 priznao je kako je jedna veza jako utjecala na njega, a zbog voljene osobe se i jedno vrijeme preselio iz Hrvatske.  Kaže kako nije tip od ljubavi i uvijek je bio jako posvećen poslu i tako je bilo sve dok se nije zaljubio. 

- Kad sam se zaljubio, otkrio sam da sam osoba koja jako voli nekome pripadati, koja voli voljeti i biti voljena, koja je za ljubav spremna napraviti ama baš sve - rekao je Grubnić. Ta veza je, kaže Marko došla svom kraju i bila je to osoba s kojom je pisao lijepu ljubavnu priču. 

- Bila je to najnježnija ljubav do sada, a istodobno i najgrublja. Ranila me, kako se kaže, nasmrt. Boljelo je kao nikada, toliko da sam gubio dah od boli - ispričao je stilist ne skrivajući kako mu je ta veza obilježila život.

Dotaknuo se i teme očinstva i rekao kako želi zasnovati obitelj i pripadati nekome, a najvažnije mu je da se ostvari u ulozi oca.

- Ono što mi je možda najvažnije na cijelom svijetu i za što ću se boriti cijelim svojim bićem jest to da postanem otac. To je ipak moja najveća životna želja i siguran sam da ću biti najbolji tata na svijetu - priznao je Marko. 

Komentara 27

ET
en-ten-tini
16:26 02.07.2019.

ja sam samo došla pogledati lošu upotrebu photoshopa, wow! :D

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:38 02.07.2019.

Ostavil ga decko? A za biti ocem bit ce problema. Za tako nesto treba biti s zenom....

SU
sunce12345
16:11 02.07.2019.

Kaj se za to mora i boriti,pa nisi lav....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije