Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
briga za lice

Marko Grubnić kakvog ga još nismo vidjeli, pokazao jutarnju rutinu: 'Zadovoljstvo mi je maziti sebe'

Foto: Instagram
1/16
30.07.2022.
u 16:50

Prošli mjesec tako je podijelio da je bio u jednoj poliklinici na tretmanu.

Stilist Marko Grubnić (39) s pratiteljima je podijelio svoju jutarnju rutinu i pokazao kako brine o svom izgledu. S kosom u ručniku, šampanjcem u ruci i ljubičastom maskom na licu, Marko je iznenadio svoje pratitelje jer ga se pod maskom jedva može i prepoznati.

- Jedna od stvari koje volim raditi ujutro, zadovoljstvo mi je maziti sebe najboljom maskom za lice ikad... - poručio je Marko pored fotografije.

Foto: Instagram

Grubnić često u svojim objavama pokazuje koliko brine o svom izgledu zbog čega mu je zdravlje i njega kože na prvom mjestu. A osim toga, ponekad odlazi i na tretmane botoksom.

Prošli mjesec tako je podijelio da je bio u jednoj poliklinici na tretmanu.

- Ljudi kažu da savršenstvo ne postoji, ali ja bih rekao da ipak nakon "remonta" u poliklinici, kada prođeš kroz stručne ruke Hrvoja Kesića i Mladena Dudovića budeš najbliže moguće savršenstvu...Hvala čarobnjaci moji što od vas odem uvijek svjež, zadovoljan, sretan i skoro pa savršen... - napisao je Grubnić ispod objave, a javili su me se i pratitelji.

''Ti si savršen svakako'', ''Tako i treba Marko, baš si mi zgodan'', ''Ma ljepše ne može'', ''Super Markić'', samo je dio komentara.

VIDEO>>Snimka s probe Lille&Jazz - Poslušajte kako zvuči pjesma Killing me softly u Lillinoj izvedbi

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
20:51 30.07.2022.

mrš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije