Voli taj modni dodatak

Marko Grubnić u šetnji Rimom nosio dvije Chanel torbe, a cijene ovih torbi su paprene

Foto: Instagram
1/8
09.08.2021.
u 14:31

Stilist nam je nedavno rekao kako na kupnju nekih odjevnih predmeta i torbi gleda kao na investiciju.

Marko Grubnić nedavno je bio u šopingu u Milanu, a sada se odmara u Rimu a i tijekom odmora naš modni stilist pazi da je modno usklađen i ovaj put pohvalio se Chanel torbicama koje je nosio tijekom šetnje gradom. Preko ramena je nosio malu Chanel torbicu koju je kupio nedavno i čija se cijena kreće od 23 do 25 tisuća kuna, a u ruci je nosio vintage veliku Chanel torbu čija cijena je na ovoj internet stranici 45 tisuća kuna. Torbice su omiljeni modni dodatak stilista koji je brinuo o stilu voditeljice i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato".

U toj bogatoj kolekciji koju ima su i torbe marke Saint Laurent, Bottega Veneta, Christian Dior i brojne druge dizajnerske torbe koje koštaju cijelo bogatstvo, a kako nam je nedavno u intervju rekao on kupnju ovakvih torbi gleda kao investiciju.

Foto: Instagram

- Na neke odjevne predmete čak gledam i kao na investiciju, jer npr. jedna Chanel torba i Hermès nikada neće izgubiti na cijeni, dapače cijena im samo raste. Osjetio sam to jednom na svom primjeru dok sam živio u Londonu, tamo sam u jednom dućanu koji se bavi otkupom torbi prodao svoju staru birkinicu za cijenu veću nego što sam je platio u dućanu. Što se tiče modnih imena, to se kod mene doslovno mijenja iz sezone u sezonu, trenutačno jako volim Dior - rekao nam je tada.

VIDEO Bernie Ecclestone sa suprugom i sinom je u Trogiru, a jedan detalj se posebno izdvaja

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
14:52 09.08.2021.

na svakoj slici ruka drugačijeg modela, fotošop je to jadni Marko, forošop. To je Chanel kao i ceker moje žene

Avatar black_cat
black_cat
14:57 09.08.2021.

samo se ****** lože na brandirana imena. Što veći logo na majici , manji mozak u tintari

Avatar Od Drine do Jadrana
Od Drine do Jadrana
14:47 09.08.2021.

izgleda da je on radio tri dana u pekari ko Bađun.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije