Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u grčkoj

Marko i Iris Livaja javili se s koncerta poznate zvijezde, a društvo im pravio još jedan nogometaš

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/11
18.03.2024.
u 12:30

Društvo se uputilo na koncert glazbenice Eleni Foureire, a fotografijama se pohvalila Iris na Instagramu. Marko i Iris družili su se s Anelom Šabanadžovićem koji igra za AEK.

Nogometaš Hajduka Marko Livaja nakon utakmice u subotu uputio se na kratki odmor. Naime, Livaja je nakon utakmice otputovao u Grčku gdje odmara u društvu supruge Iris i prijatelja.  Livajini su bili u društvu još jednog nogometaša: Anela Šabanadžovića koji igra za AEK. Društvo se uputilo na koncert glazbenice Eleni Foureire, a fotografijama se pohvalila Iris na Instagramu. Eleni je poznata po pjesmi "Fuego" koju je izvela prije nekoliko godina na Euroviziji kada je predstavljala Cipar te završila kao drugoplasirana. Livajini i društvo uživali su u prekrasnoj večeri u Ateni. 

Foto: Screenshot

Podsjetimo, Iris je nakon poraza Hajduka u subotu od Lokomotive na Poljudu uputila poruku. Iris je na svojim je profilima objavila fotografiju polumračnog Poljuda uz poruku: "Tvoje boje branimo". Dodajmo i da Iris se često javi na društvenim mrežama, a nedavno je pokazala i kakvu su zabavu pripremili za proslavu rođendana svog sina Lorenza. Lijep i slavljenički dan proslavili su na zbilja poseban način u društvu najbližih u dječjoj igraonici. Iris često objavljuje detalje iz privatnog života na društvenoj mreži, a ovog je puta posebno raznježila videozapisom napravljenim samo za Lorenza koji je sastavljen od fotografija i snimki od njegova rođenja pa sve do danas. 

Tema ovog dječjeg rođendana bila je Baby shark, a u tom stilu je uređeno baš sve, od torte, bočica s vodom pa sve do balona. Ako se prisjetimo, osim Lorenza Iris i Marko imaju još i kći Elizabet, a vjenčali su se 2022. godine u Crkvi sv. Stjepana na splitskom Sustipanu i to nakon osam godina veze.

Iris i Marko Livaja svoju ljubavnu priču su započeli 2014. godine, kada je nogometaš imao samo 20 godina, a atraktivna Splićanka 14 godina više.

VIDEO Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura

 

Ključne riječi

Komentara 3

US
Uvijek SPREMAN
13:58 18.03.2024.

El Bahati je bio sa El Šabanijem na koncertu nepoznate El Eleni a koga zaboli uopće ona stvar za njih

KU
kublajkhan
13:25 18.03.2024.

Krkanluk

SW
Sweet
18:30 18.03.2024.

Ae......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije