Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
steve harley

Nakon borbe s teškom bolesti preminuo pjevač grupe Cockney Rebel

Foto: Victoria Jones/ Press Association/ Pixsell
1/5
18.03.2024.
u 08:29

Pjevač je preminuo u svom domu u Suffolku u nedjelju ujutro u dobi od 73 godine. Harley se borio s karcinomom, a vijest o smrti potvrdila je njegova obitelj.

Preminuo je Steve Harley, frontmen britanske rock grupe Cockney Rebel. Steve je poznat kao pjevač i tekstopisac, a njegovo najpoznatije djelo jest pjesma "Make Me Smile (Come Up and See Me)" iz 1975. godine. Pjevač je preminuo u svom domu u Suffolku u nedjelju ujutro u dobi od 73 godine. Harley se borio s karcinomom, a vijest o smrti potvrdila je njegova obitelj, piše The Guardian.

- Shrvani smo što moramo objaviti da je naš divni suprug i otac preminuo mirno kod kuće, sa svojom obitelji uz njega. Pjev ptica iz šume koju je toliko volio pjevao je za njega. Njegov dom je ispunjen zvucima i smijehom njegovih četvero unučadi - stoji u priopćenju obitelji te su dodali da će Steve "očajnički nedostajati ljudima diljem svijeta". 

Podsjetimo, glazbenik je prošlog listopada otkazao nastupe svog benda Steve Harley Acoustic Band koji su se trebali održati u siječnju 2024. Njegov tim u veljači je rekao da se pjevač ne može više obvezati ni na jedan koncert u 2024. godini.

Harley je osnovao Cockney Rebel početkom 1970-ih, a originalnu postavu činili su Harley, Jean-Paul Crocker, bubnjar Stuart Elliott, basist Paul Jeffreys i gitarist Nick Jones. Njihov debitantski studijski album "The Human Menagerie" objavljen je 1973. godine, a hitovi uključuju "Here Comes The Sun", "The Best Years of Our Lives", "Mr. Raffles" i druge. 

VIDEO Habijan o tenisicama za koje se pisalo da ih je platio 1700 eura

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije