Voli ga i Lady Gaga

Marko Mitanovski po materijale za Seve morao je u London

severina
Autori: ip, dam
14.03.2013.
u 12:00

Koncertnu turneju koja počinje 23. ožujka u Rijeci jedan od najnagrađivanijih europskih kazališnih redatelja Tomaž Pandur zamislio je kao “putovanje kroz tamne i svijetle trenutke ljubavi i života”, kao bajku u četiri čina

Avangardnije i teatralnije no inače, ali jednako seksi i izazovno izgledat će Severina – otkrio je srpski dizajner Marko Mitanovski kojeg je pjevačica angažirala za turneju “Dobrodošao u klub”.

Vruće ime svjetske scene

Mladi dizajner Marko Mitanovski “vruće” je ime na svjetskoj modnoj sceni, a zbog inovativnog i avangardnog stila prozvali su ga novim Alexanderom McQueenom. Svoju opsesiju kostimografijom već je prezentirao surađujući sa svjetskim zvijezdama poput Lady Gage i Beyonce. Njegove modele među ostalima nose Skin (Skunk Anansie), Sophie Elis-Bextor, Katie Menula, a priželjkuje i suradnju s Marilynom Mansonom.

Severina, doduše, neće na glavu staviti rogove koje je Marko pokazao i na tjednu mode u Zagrebu, a koji su se jako svidjeli Lady Gagi. Severini je umjesto toga osmislio pernate kapice. Pjevačica na pozornici neće nositi haljine, već scenske kostime koji se upravo izrađuju. Marko je materijale za Sevine kostime nabavio u Londonu, a na njihovu isporuku navodno se čekalo čak mjesec dana.

Bajka u 4 čina

Koncertnu turneju koja počinje 23. ožujka u Rijeci jedan od najnagrađivanijih europskih kazališnih redatelja Tomaž Pandur zamislio je kao “putovanje kroz tamne i svijetle trenutke ljubavi i života”, kao bajku u četiri čina. Severina će u tom u vizualno-glazbenom teatru za svaki čin imati drugi kostim, a osim za nju, dizajner je napravio kostime i za 13 plesača. 
Osim novog imidža, pjesme koje će koje će Seve izvoditi na predstojećoj turneji dobit će novi aranžman. Njen aktualni album “Dobrodošao u klub” najprodavanije je njeno izdanje, a ujedno i najprodavaniji album u regiji.

Ključne riječi

Komentara 6

PI
Pići
19:05 14.03.2013.

Da, baš će odradit kvalitetno! Nema pojma o pjevanju! Tolko falša, loših tonova nisam čula!!! Kakva je to pjevačica! Mogla bi malo poradit na pjevanju.Tolko o kvalitetnoj izvedbi! Skakati po pozornici svatko može. Ruku na srce, ne pokazuje niti plesne sposobnosti nego u minici paradira ko i svaka druga djevojka koja ima ritma u narodnjačkom discu!

UP
upraona
19:02 14.03.2013.

Seve reve je pjevacica za krcmu tipa posljednja sansa

MA
mare0801
16:04 14.03.2013.

ne smatram se nepismenom,dapače,mislim da solidno govorim i pišem maternji jezik,ali ne kužim ovo "za koga,čega-Seve",jer taj oblik je sveprisustan. Dajte da mi netko objasni ovo jezično pravilo,stvarno me zanima,jer ja bih uvijek rekla"po materijale za Sevu",a ne ovako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije