FILM

Martin Scorsese namjerava snimiti nastavak “Taksista”

robert de niro
Pixell
16.02.2010.
u 14:45

Trideset i šest godina nakon što je Robert de Niro glumio poremećenog vozača u “Taksistu” Martina Scorsesea, dolaze vijesti da bi danas 66-godišnji glumac mogao ponoviti svoju ulogu.

Trideset i šest godina nakon što je Robert de Niro glumio poremećenog vozača u “Taksistu” Martina Scorsesea, dolaze vijesti da bi danas 66-godišnji glumac mogao ponoviti svoju ulogu.

Scorsese je iz Berlina, gdje se trenutačno nalazi sa svojim najnovijim filmom “Otok Shutter”, poručio da De Niro i on ozbiljno razmišljaju o nastavku, a osobito je zanimljiv podatak da čak postoji mogućnost da bi film režirao kontroverzni danski redatelj Lars von Trier (“PLes u tami”, “Lomeći valove”).

Zasad je, dakle, očito najizvjesnije da se o filmu svakako razmišlja, a osim imena redatelja nije jasno ni hoće li film biti nastavak ili prerada originalnog filma.

- Bob De Niro i ja razgovaramo da napravimo ponovno nešto iz toga svijeta - rekao je Scorsese u Berlinu.
- U to nema nikakvih sumnji. Ali više nas zanima pogled unatrag iz perspektive starijih ljudi.

Upitan što od glasina može potvrditi, Lars von Trier izjavio je za danske novine da ne želi ništa komentirati jer će službeni odgovor biti brzo objavljen.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije