Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova sezona

Martina Tomčić pustila kamere u svoj dom! Uskoro će sve biti prikazano na TV-u

Foto: Ivan Črepić, Marko Prpić/Pixsell
1/7
06.04.2020.
u 12:26

„Iz sezone u sezone trudimo se svojim gledateljima ponuditi zanimljivi sadržaj i inspirativne interijere. Iza svakog projekta stoji mnogo truda i rada cijelog tima tako da ćemo u 17. sezoni pokazati više od 50 preuređenih prostora“, ističe Mirjana Mikulec, čiji je studio preuredio i kupaonicu Martine Tomčić, poznate operne pjevačice i TV zvijezde.

Nakon odgode emitiranja nove sezone emisije „InDizajn s Mirjanom Mikulec“, ljubitelji lijepog dizajna napokon imaju razloga za veselje! Poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec sa svojim timom ovog Uskrsa, 12. travnja, donosi nove uzbudljive epizode.

Osim uređenja interijera koje potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri, i ovog proljeća moći ćete vidjeti neke nove dizajnerske prostore, korisne savjete i novitete iz svijeta unutarnjeg uređenja.

1/8

InDizajn tim ovoga je puta otišao malo dalje u potrazi za inspiracijom. Tako da ćemo već u prvoj epizodi nove sezone vidjeti trendove i novitete sa Sajma namještaja i rasvjete u Stockholmu. Osim toga, čeka vas i intervju s Henrikom Nerom, jednim od najpopularnijih švedskih stilista interijera i fotografa. Ekipa InDizajna posjetila je njegov dom, pa ćete iz prve ruke moći pokupiti i savjete za uređenje svojeg prostora.

„Iz sezone u sezonu trudimo se svojim gledateljima ponuditi zanimljiv sadržaj i inspirativne interijere. Iza svakog projekta stoji mnogo truda i rada cijelog tima, tako da ćemo kroz 17. sezonu pokazati više od 50 preuređenih prostora“, ističe Mirjana Mikulec, čiji je studio preuredio i kupaonicu Martine Tomčić, poznate operne pjevačice i TV zvijezde.

Foto: Henrik Nero

U novoj sezoni, između ostaloga, vidjet ćete i 12 novih makeovera jedne prostorije u domu. Osvojili su ih dobitnici na nagradnom natječaju InDizajna ''Iznenadi me''.

Tim arhitekata iz studija Mirjane Mikulec pobrinuo se i za realizaciju jednog humanitarnog makeovera u srednjoj školi, u Centru za odgoj i obrazovanje Zagreb, namijenjenom mladeži s poteškoćama u razvoju. Uređen je prostor za druženje na drugom katu škole koji je školarcima neophodan. „Učenici često nemaju mogućnost za socijalizaciju s vršnjacima jer rijetko izlaze iz škole za vrijeme odmora, a mnogi od njih dolaze iz drugih županija i svakodnevno putuju pa dolaze ranije u školu. No tu se osjećaju sretno i zadovoljno, i ova prostorija omogućuje im upravo to – druženje koje im nedostaje izvan škole“, rekla je ravnateljica ustanove.

Foto: Mario Poje

Prva epizoda starta na sam Uskrs, u nedjelju 12. travnja na RTL Televiziji u prijepodnevnom terminu. Osim već spomenutih uzbudljivih priča, nova sezona donosi i nove parove dizajnera amatera u rubrici ''Dizajner na jedan dan'', dok je rubrika ''Uradi sam'' obogaćena novim zanimljivim idejama za izradu prigodnih dekoracija i namještaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije