Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supertalent

Martinu Tomčić naljutio natjecatelj: 'Ovo mi nije smiješno, ovo je uvreda. To je stvar kućnog odgoja'

Foto: Nova TV
1/31
20.11.2023.
u 08:23

Natjecatelj je ukrao pažnju gledatelja otpjevavši pjesmu koja ima samo dvije riječi. Članici žirija nikako se nije svidio ovaj nastup te mu je prigovorila da je užasno jesti i žvakati na pozornici. Brzo mu je stisnula i X.

U jučerašnjoj epizodi Supertalenta na pozornici se pojavio Dorian. Natjecatelj je ukrao pažnju gledatelja otpjevavši pjesmu koja ima samo dvije riječi. Članici žirija Martini Tomčić nikako se nije svidio ovaj nastup te mu je prigovorila da je užasno jesti i žvakati na pozornici. Brzo mu je stisnula i X. 

"Mislim da svi želimo biti poznati danas, zar ne? Ja sam Dorian, rekao bih mamin sin. Znate kako kažu vječni student? E pa ja sam trenutačno u toj fazi. Za 10 godina vidim se kao uspješnu osobu, e to, sad, u čemu još, ne znam. Počeo sam raditi kao konobar. Želja mi je bila da budem nogometaš, a htio bih biti i glumac, htio bih biti i milijunaš, htio bih se baviti modelingom u budućnosti'', rekao je natjecatelj kada je stigao na pozornicu. 

Foto: Nova TV

''Meni ovo nije smiješno'', kazala je Martina na početku njegova nastupa, a Maja je pitala: "Pa je li ovo moguće?" 

''Ne znam što će Martina reći, ali meni se čini da bi intonacijski to moglo biti točno, ja vidim tu veliki potencijal'', izjavio je Davor. 
Martina je pojasnila zašto Dorianu nije stisnula "da". 

GALERIJA Liberty Barros natprosječno fleksibilnim pokretima i teatralnim nastupom šokirala žiri

1/30

''Prvo je užasno jesti i žvakati na pozornici, to je nešto što se zove kućni odgoj. Na pozornici na koju pokušavaju doći ljudi koji se doista trude prikazati svoj supertalent meni je ovo uvreda za njih, meni je ovo osobno krađa mog vremena i iz tog razloga X''. 
Maja je naglasila da joj je ideja bila fenomenalna, no ni ona nije stisnula "da" i Dorian nije prošao. 

VEZANI ČLANCI:

Posljednjom emisijom zaokruženi su audicijski nastupi jubilarne desete sezone Supertalenta. Nakon dvanaest nastupa žiri je imao težak zadatak – prisjetiti se svih nastupa te odlučiti tko ide u polufinale jer mjesta ima samo za najbolje od najboljih. Ova sezona je u mnogočemu bila drukčija – nikad viđeni talenti, neočekivani trenuci te povijesni događaji za pamćenje poput nevjerojatnih dodatnih zlatnih gumbova i direktnih poziva na audiciju.

VIDEO Severina prepričala neugodan razgovor s poznatom gospođom: 'Tko ti je kriv, sama si ga birala'

Komentara 7

Avatar damat
damat
08:46 20.11.2023.

Dakle, momak, iritantan i antipatičan do srži. Žarko želi postati popularan, bogat, zvijezda... A sve što je isti napravio da bi se predstavio javnosti, napravio je copy - paste s America's Got Talent. I to x puta lošije od originala.. U svakom slučaju Martina je reagirala kako bi svaki normalni čovjek trebao reagirati, na neodgojeno stvorenje koji misli da će žvakanjem keksa i ispijanjem soka na pozornici postati - zvijezda!

DE
Dex
12:21 20.11.2023.

Nama je također ta Marrtina antipatična a vidi se na njoj da je zakopana u prošlom stoljeću pa tak oi gleda sve kandidate .... nedao bog nešto novog jer ova je odmah protiv

MA
marinerocro
08:35 20.11.2023.

a martina se očito može pohvaliti kućnim odgojem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije