Ludo zaljubljena

Azra iz 'Ljubav je na selu' otkrila detalje iz života: 'S kćeri sam kao prijateljica, ne miješam joj se u život'

Foto: RTL
1/23
19.11.2023.
u 17:30

Azra je progovorila o svom poslu i otkrila je li spontana osoba ili voli raditi planove te je rekla poneki detalj i o svojoj kćeri.

Azra Kitić bila je jedna od tri kandidatkinje Popularnog showa 'Ljubav je na selu', koje su došle na imanje slovenskog farmera Jožefa Mastnaka, a na kraju je baš nju odabrao. U intervjuu za RTL.hr otkrila je zašto se prijavila u 'Ljubav je na selu', kakve su reakcije bile njezine obitelji i prijatelja i gdje radi. Na pitanje kako to da se odlučila prijaviti u ovu emisiju je iskreno odgovorila: - Pa nekoliko godina unazad gledam 'Ljubav je na selu' pa zašto se ne bih i ja prijavila da okušam sreću, nađem ljubav, prijateljstvo, druženje i da se provedem lijepo – rekla je te dodala kako joj se kod istoimene emisije najviše svidjelo zezanje, naravno ljubav i zabava. Kada su se na reklami prikazivali svi farmeri, malo veću pažnju obratila je na Jožeka. 

 

Otkrila je i da su je njezini prijatelji i obitelj podržali u namjeri da se prijavi na 'Ljubav je na selu'. - Radim u salonu svadbi i vjenčanja. Radim im dekoracije. Trenutno čekam vojnu mirovinu i to slobodno vrijeme trebam korisno upotrijebiti. Super mi je, nema nikakvog stresa i zadovoljna sam – opisuje Azra koja je otkrila i da ima kćer koja živi u Sloveniji. - Ne miješam se u njezin život, kao prijateljice smo - kazala je simpatična Azra.  

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, farmer Jožef morao je odlučiti koga će povesti na putovanje, a nakon dugog razmišljanja i premišljanja odlučio se za Azru. Ante je pak odlučio da na putovanje sa sobom vodi Klaru. Ostali farmeri već su na romantičnim putovanjima. Smilja i Branko uživaju u Dalmaciji, točnije na otoku Braču, Samanta i Ivan stigli su na Šoltu, Mijo i Brankica uživaju u Ljubljani, a Stjepan i Ranka u Poreču.

 

VIDEO Strašna tragedija na koncertu Taylor Swift: Preminula obožavateljica (23), a njih još 1000 potražilo je pomoć.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije