Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENIK GODINE

Massimo nakon osvojene Večernjakove ruže: 'Nisam mislio da ću je osvojiti jer je konkurencija bila užasno jaka'

Foto: Josip Regović/Marin Tironi/PIXSELL
1/13
21.03.2021.
u 21:30

Na 27. dodjeli Večernjakove ruže u kategoriji glazbenika godine slavio je pjevač Massimo Savić.

Na 27. dodjeli Večernjakove ruže u kategoriji glazbenika godine, čiji je ponosni sponzor Hrvatsko društvo skladatelja, trijumfirao je pjevač Massimo Savić. Prva mu je to osvojena ruža zbog koje nije mogao sakriti radost na pozornici, a nakon što je dospjela u njegove ruke s nama je iza pozornice podijelio dojmove.

Prije svega, čestitke! Ovo je vaša prva ruža?

Massimo: Puno vam hvala na čestitkama. Hvala svima koji su me podržali. Hvala prije svega čitateljima Večernjeg lista i svima koji prate što Večernji radi. Večernji je već postao jedan konglomerat, ali definitivno se radi o divu našeg dnevnog izdavaštva i kada se dobije ovako nešto po prvi puta u životu, predivno je!

Iznenadilo vas je kako lijepo izgleda naša ruža?

Massimo: Baš me iznenadilo! Jer ...ima nagrada i nagrada. Ova nagrada stvarno djeluje vrlo lijepo i ozbiljno. Ljubomorno ću je čuvati!

Postoji li već neko posebno mjesto za nju?

Massimo: Pa nisam mislio da ću je večeras nositi doma jer je konkurencija bila stvarno užasno jaka - Rundek, Urban, Vanna, Saša...ali da, naći će se neko mjesto.

Protekla godina vam je donijela dosta zanimljivih stvari bez obzira što glazbenici nažalost nisu mogli nastupati. Na kraju godine ste ipak nastupali u Lisinskom. Svi pamte taj koncert s obzirom na to da se gledao u cijelom svijetu.

Massimo: Da, ja jednostavno se ne želim zaustaviti. Ne želim, kako ja to često kažem, da mi atrofiraju glazbeni mišići. Kada god mogu muziciram. I sada sam ovih dana radio u studiju na novoj pjesmi. Tako da, što da kažem...Muziciralo se koliko se moglo. Prošlo sam ljeto imao jedanaest koncerata poštojući sve moguće propisane mjere, a s time sam htio samo reći cijelom auditoriju, a pogotovo onima koji prate što radim, da to radim radi ljubavi i radi toga jer je to moj poziv, a ne radi novaca. Ne mora novac uvijek biti taj faktor koji pokreće. Dakle, da se muzicirati, samo su mjere toliko stroge, da ne ostane puno da se podijeli. Međutim, u Lisinskom ona cijela stvar se dogodila jer je puno ljudi radilo besplatno, odnosno bez honorara. Onda sam uspio to napraviti.

Dobar uvod za Porin, s obzirom na to da je pjesma "Mali krug velikih ljudi" koju ste izveli na pozornici HNK nominirana za istog. Nadamo se da će još jedan Porin dospjeti u vaše ruke.

Massimo: Ja se također nadam! Rijetko se nadam, ali za ovu pjesmu sam stvarno siguran. Kao što sam bio siguran za pjesmu "Iz jednog pogleda" i "Suze nam stale na put".

 

Komentara 7

BA
batman
14:19 23.03.2021.

Massimo ne budi skroman,najbolji si vokal na samo u Hrvatskoj,negu puno šire.👍👍👍👍

ZB
Zoki-Bijela
07:34 22.03.2021.

Pacijent prvoga stupnja

BO
BoyX
07:00 22.03.2021.

Odvratno za ne povjerovati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije