Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Show

Mate Janković nije dobio srce od Doris Pinčić, evo zašto

Foto: RTL
29.08.2017.
u 14:19

Zabavno je na snimanju nove sezone showa "Tri,dva,jedan - kuhaj!", a kao i uvijek za šale je odgovoran Tomislav Špiček

Ljubavni tjedan na setu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' pojedinim je članovima žirija izmamio osmijeh na lice.

Tomislav Špiček bio je poprilično raspoložen na snimanju pa je u obilasku radnih jedinica natjecateljima dijelio ljubavne savjete i pojedine mladiće i djevojke pokušao „spojiti“.

Tomek je zamolio i voditeljicu Doris Pinčić Rogoznica da uskladi odjeću s kulinarskom temom tjedna i bar u jednoj epizodi obuče haljinu sa srcima. No, snalažljiva Doris preduhitrila je Tomeka poklonivši i njemu i Mateji Domitrović veliko crveno srce od papira.

Kako je i sama Doris rekla, namjerno odbila pokloniti srce Mati Jankoviću jer je omiljenom chefu i novom članu žirija RTL-ovog gastro showa „važnija hrana od ljubavi“.

Hoće li i natjecateljima biti do ljubavi i zabave nakon što žiri kuša njihove delicije na tanjuru, saznat ćemo u novoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' koja počinje s emitiranjem u ponedjeljak, 4. rujna u 19:50 sati samo na RTL-u!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije