Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKOŠNA SVADBA U LIVNU

Mate Rimac se nakon tri godine braka razvodi od supruge Katarine? Bajaga im je otpjevao pjesmu za prvi ples

Komiža: Mate Rimac u društvu djevojke Katarine prošetao rivom
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/9
25.06.2024.
u 16:28

Par se vjenčao u svibnju 2021. godine kada su pred tridesetak uzvanika izmijenili bračne zavjete u Villi Dalmacija u Splitu. Dva mjeseca kasnije organizirano je i crkveno vjenčanje Livnu

Nakon tri godine braka razveli su se Mate Rimac i njegova supruga Katarina Lovrić, doznaje Index. Marta Longin iz Rimac Automobila je rekla kako ne komentiraju privatni život svojih zaposlenika te nije htjela komentirati ove navode koje potvrđuje par osoba bliskih Rimcu. Katarina je kao i Mate porijeklom iz Livna u Bosni i Hercegovini, studirala je marketing na jednom privatnom zagrebačkom fakultetu, a suprugu je bila velika podrška u svim projektima i zajedno su radili u njegovoj firmi koja niže samo genijalne projekte i velike uspjehe.

Par se vjenčao u svibnju 2021. godine kada su pred tridesetak uzvanika izmijenili bračne zavjete u Villi Dalmacija u Splitu. Dva mjeseca kasnije organizirano je i crkveno vjenčanje Livnu. Par je kao temu vjenčanja odabrao je prirodu i uređenje dvorane u kojoj je bilo svadbeno slavlje bilo je u znaku ove teme pa je tako staklenu dvoranu krasilo 150 bala sijena. Prema mladenkinoj želji goste su tada zabavljali Bajaga i Zabranjeno pušenje.

VEZANI ČLANCI

Za vjenčanje u Splitu Katarina je nosila haljinu s potpisom modnog dvojca iz eNVy rooma, a po novu vjenčanicu za svadbu u Livnu otišla je u Milano. Njihovo svibanjsko vjenčanje prošlo je bez tradicionalnih običaja poput bacanja buketa, a na meniju nije bilo i ni janjetine jer je Mate već godinama vegetarijanac.  Na proslavu u Livnu mladenci su stigli u žutoj Neveri.

- Samo uživajte večeras, samo opušteno, samo lagano. Ovo nije svadba ovo je party - poručio je svojim uzvanicima Mate kada ih je dočekao, a njegova supruga je dodala kako ima sreće što Mate voli pričati i samo je svim rekla: - Nemojte nam što zamiriti. Prema Katarininoj želji na vjenčanju im je zapjevao Momčilo Bajagić Bajaga i uz njegovu pjesmu "Bademi i so" otplesali su prvi ples. 

GALERIJA Okupljanje gostiju u obiteljskoj kući Mate Rimca uoči njegovog vjenčanja, poglede je privlačila Nevera

Komiža: Mate Rimac u društvu djevojke Katarine prošetao rivom
1/11

- Čestitke mladencima uz prvi ples i puno sreće vam želim u životu - rekao je Bajaga mladencima. Uzvanici su tada na društvenim mrežama podijelili i dio atmosfere kada je na scenu došlo Zabranjeno pušenje što je također bila želja mladenka. Tijekom večeri Katarina se presvukla u drugu vjenčanicu, a Mate je ostao u svom kariranom odijelu i starkama koje je nosio i na njihovom prvom vjenčanju prije dva mjeseca. 

Komentara 23

Avatar Idler 3
Idler 3
16:51 25.06.2024.

Pa si ti uzimaj Bajge za prvi ples !

ST
stomaklija
17:40 25.06.2024.

Bajaga, bez janjetite, u Hercegovini? Stvarno je sve otišlo …

OP
Ocvali pupoljak
20:17 25.06.2024.

I Hercegovina otišla u 3 PM.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije