SLAVLJE ZA GLAZBENIKA

Matija Cvek objavio prve fotografije sa suprugom i pokazao kako je bilo na svadbi

Zagreb: Vjenčanje Matije Cveka i Miriam Cikron u crkvi sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu
Foto: Josip Mikacic/PIXSELL
1/18
23.07.2024.
u 14:50

Između ostalog objavio je i snimku prvog plesa, za koji su mladenci odabrali pjesmu "Wonderful Tonight" Erica Claptona, ali i snimku plesa na pjesmu "You To Me Are Everything", te se zahvalio Marku Mrkiću, poznatom hrvatskom plesaču i mentoru u "Plesu sa zvijezdama"

Glazbenik Matija Cvek (31) na Instagramu je objavio snimke i fotografije svadbenog slavlja s Miriam Cikron koje se održalo ovog vikenda u Zagrebu. 

Između ostalog objavio je i snimku prvog plesa, za koji su mladenci odabrali pjesmu "Wonderful Tonight" Erica Claptona, ali i snimku plesa na pjesmu "You To Me Are Everything", te se zahvalio Marku Mrkiću, poznatom hrvatskom plesaču i mentoru u "Plesu sa zvijezdama". 

Foto: Instagram

Zatim je podijelio fotografiju na kojoj se bili i njegovi prijatelji i kolege - glazbenici Matej Mudrovčić Mudri, Alen Đuras, Ivan Huljić i Matt Grafton, te redatelj videospotova Dario Lepoglavec. Na vjenčanju je bio i Marko Kutlić je čak prekinuo niz nastupa po europskim gradovima kako bi mogao doći na prijateljevo vjenčanje.

Foto: Instagram

Zagrebački pjevač nikad nije previše izlagao privatni život javnosti, ali zna se da je prošle godine prohodao s novopečenom suprugom Miriam Cikron. Krajem veljače ove godine postali su roditelji malene Lote. 

GALERIJA:  Huljić, Kutlić, Dino Jelusić... Pogledajte koje su sve slavne 'face' stigle na vjenčanje Matije Cveka

Zagreb: Vjenčanje Matije Cveka i Miriam Cikron u crkvi sv. Antuna Padovanskog na Svetom Duhu
1/65

Ne zna se puno o Cvekovoj supruzi, osim da je završila Prehrambeno-biološki fakultet u Zagrebu i da je jedna od autorica ilustracija na Cvekovu novom albumu. Miriam se okušala i kao glumica pa se tako pojavila u spotu Divljih jagoda za pjesmu "Nemam ništa protiv". - Ona je jednostavno - jednostavna. Super je, sve razumije. Što da vam kažem, mi jednostavno ne vidimo sve te ljude oko sebe i pokušavamo što manje primjećivati stvari oko sebe - rekao je Cvek za 'InMagazin' o Miriam.

VEZANI ČLANCI: 

Bivši sudionik HRT-ove "A strane" da će postati otac prvi put je naslutio pratiteljima na Instagramu krajem studenog prošle godine. Podijelio je tada fotografiju na kojoj čita knjigu "Trudnoća“, a u opis je dodao "Za glupane“.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije