Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porin

Matija Cvek po prvi put objavio fotografiju kćeri, ovaj prizor će vas raznježiti!

Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/23
27.03.2024.
u 09:30

Nakon pobjede na 31. dodjeli glazbenih nagrada Porin, Matija Cvek je na društvenim mrežama uz zahvalu objavio sliku kćerkice. Pjevač je slavio u kategoriji najboljeg albuma popularne glazbe.

Pjevač Matija Cvek na društvenoj mreži Instagram objavio je prvu fotografiju svoje novorođene kćerkice Lote. Povod objave je subotnje osvajanje nagrade Porin u kategoriji najboljeg pop albuma, a za Cveka ove godine pobjeda ima posebnu težinu. Naime, Zagrepčanin je prije mjesec dana postao otac, a djetetovo ime otkrio je na koncertu samo nekoliko dana nakon.

- Hvala kaj si navijala, ručice mala. Porin za “Vile se ovdje igraju” - napisao je Matija na svojoj društvenoj platformi. Uz zahvalu kćeri na podršci priložio je emotikon u obliku srca i istovremeno naveo naslov pobjedničkog albuma. Na slici se mogu vidjeti malene ručice i dio glave djevojčice, dok je u fokusu ipak veliki televizijski ekran na kojem slavodobitnici primaju nagradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Cvek (@matijacvek)

- "Iskrene čestitke! Za Porin i prekrasne ručice, koje su ipak sreća najveća", "Čestitam, pop muzika se vraća na velika vrata uz pomoć tvoju i još par vrhunskih pjevača", "Čestitamo malim ručicama i velikim glasovima", "A kakve pjesme nam tek slijede uz takve dvije muze", "Uz ovakvo najslađe navijanje, nagrada je neminovna", "Čestitam amigo! Bravo i za divne ručice" - nizali su se komentari najbližih ljudi i razdraganih fanova. Slavljeniku su čestitke uputile i brojne kolege i suradnici, među kojima se ističe Marija Šerifović s kojom je nedavno snimio duet. 

Bivši sudionik HRT-ove "A strane" da će postati otac prvi put je naslutio pratiteljima na Instagramu krajem studenog prošle godine. Podijelio je tada fotografiju na kojoj čita knjigu "Trudnoća“, a u opis je dodao "Za glupane“. Više detalja o trudnoći supruge Miriam Cikron podijelio je za "In Magazin": - Termin je kraj drugog mjeseca, jako se veselimo, ja se jako veselim. To je stvarno veliki izazov i nešto novo i mislim da ću nekako zaključiti tu priču s tim da sam do sad mislio da je sve jako važno i da sve što ja radim je jako važno i onda sam samo shvatio da ništa više nije važno - tada je ispričao novopečeni otac.

Galerija: FOTO: Vojko V stigao na Porin sa samozatajnom suprugom, Mama ŠČ je pjesma godine 

 
Zagreb: Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža
1/31

Publici je sretnu vijest saopćio na koncertu u Tvornici kulture, gdje je nastupio sa svojim bendom "The Funkensteins". Cvek je Tvornicu napunio 23. i 24. veljače, a potom uzeo nekoliko dana odmora i treći koncert zakazao za 28. veljače. Na koncertu su izvodili brojne njegove hitove poput "Visine", "Drama", "Ptice", "Trebaš li me" i mnoge druge.

Vezani članci: 

Podsjetimo, na 31. Porinu, najvažnijoj domaćoj glazbenoj nagradi, Damir Martinović i Zoran Prodanović dobili su Porin za pjesmu godine - "Mama ŠČ". Vojko V dobio je Porina za album godine - "Dvojko". Porina za najbolji album zabavne glazbe dobio je Swingers za "Zapleši twist", dok je za najbolji album rock glazbe proglašen Follow The Blind Man (Jelusick). Porina za najboljeg novog izvođača godine dobio je Idem, a nagradu su mu dodijelili Baby Lasagna i Martin Kosovec. Porina za najbolju instrumentalnu izvedbu (izvan klasične i jazz glazbe) osvojili su Mangroove i Jazz orkestar HRT-a za skladbu "Azimut Theme". 

Porina za najbolji album klasične glazbe dobio je "Berislav Šipuš: Pasija". Porina za najbolji album jazz glazbe dobila je Tamara Obrovac za album "Nuvola". Porina za najbolju mušku vokalnu izvedbu osvojio je Filip Rudan za skladbu "The outside", a za najbolju žensku vokalnu izvedbu nagrađena je Natali Dizdar za skladbu "Krug". Porin za životno djelo - nagrada koja se dodjeljuje umjetnicima koji su svojim radom obilježili hrvatsku glazbu ove se godine dodijelila muzikologinji Eriki Krpan, bendu Parni valjak te glazbeniku i skladatelju Huseinu Hasanefendiću Husu.

Video: - 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije