Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priča o tajnom paru

Matt Damon: S Douglasom sam se trebao poljubiti više puta

Matt Damon
AFP
03.08.2012.
u 16:30

Glumci su nedavno viđeni kako se strasno ljube, ali na sreću njihovih supruga, riječ je o snimanju televizijske drame "Behind The Candelabra" o poznatom pijanistu Liberaceu koji je bio zaražen sidom i preminuo 1987. godine

Matt Damon i Michael Douglas nedavno su viđeni kako se strasno ljube, ali na sreću njihovih supruga, riječ je o snimanju televizijske drame "Behind The Candelabra" o  poznatom pijanistu Liberaceu koji je bio zaražen sidom i preminuo 1987. godine.

Dok Liberacea igra Douglas, uloga njegova vozača, za kojeg se sumnjalo da je bio njegov ljubavnik, pripala je Damonu.

– Prema scenariju, trebali smo se poljubiti više puta. Nisam ni sanjao da ću jednog dana poljubiti Michaela Douglasa – rekao je Damon.

Liberace nikada nije javno priznao da je homoseksualac, ali su glasine uvijek kružile. Poznata glumica i njegova bliska prijateljica Betty White lani je otkrila da je pijanist zaista bio homoseksualac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije